而家先知原來陳自瑤當年曾與潘小文拍拖

118 回覆
114 Like 12 Dislike
你睇好多TB都成個路芙咁但食好多靚女
佢哋解釋係TB本身都女人會明女人諗乜
我以前學校個TB成個蘇永康咁
但醜女靚女都任食
真係愈望愈傷心
我都冇上緊連登添
啲基婆通常夾個矮TB,但揀男人就要揀高過自己
一來女人比較多雙性戀
二來 有啲女人拍拖時會有愛情/性吸引力以外既consideration (eg 後生大陸女人嫁有錢阿伯$

如果比TB追 有啲女人即使本身唔中意女 都會考慮同TB一齊 , 有啲人好enjoy有人照顧關心既感覺
以為 潘小濤
咁講 如果好多基佬會扮女人 又扮得靚既 都會多咗男人show佢雙性戀既一面 但香港小偽娘 啲基佬都係男人樣咪小啲雙性戀囉
而男人就因為男人之間 恐同風氣 嚴重
唔係真係中意仔 就一定唔會同男人一齊
中意偽娘(假設外表真係似女 睇唔出係男人)既男人一般係直男

另外男人之間 恐同恐跨風氣非常嚴重
唔係真係中意仔既人 係一定唔會同男人一齊
可能口才好識哄人,識關心人
只係密友, 大哥哥愛護
其實沙灘個幾張邊到似陳自瑤
第一次聽呢樣 但點解會最後搵返異性一齊既
同性香港冇得結婚 冇法律保障 又冇得住公屋居屋 又會比人歧視
同個同性散左之後 搵個中意既異性拍拖(雙性戀其實冇所謂 佢又唔係扮中意男人) 仲可以名正言順結婚生仔

如果係外國比較平權&inclusive既地方 可能會冇咁受對方性別影響決定
但係亞洲呢啲普遍歧視lgbt既地方 搵異性之後條路易行好多
万刀甲成日食死貓
好撚吐心

開心時刻屌屎忽

講到 2024, 有方力申嘅post 都仲係有 yoyo 同喂呀
完全唔想屌
資深報界媒體人,曾創立太公報,日賣過百萬份
再白啲講
雙性戀既人 = 直男/直女 + 多一個additional option
9成bi既人睇起嚟都同一般異性戀人無異

相反gay / les 既唔少都同一般異性戀既人有分別(eg 性別氣質不同)。

有啲gay/les唔會prefer同bi既人一齊,因為認為bi既人只會當自己係「過客」,佢地唔會為同性既伴侶去settle down
我睇咗AL攬住陳志雲
都幾慘 飛來橫禍
好改唔改個角色名叫方力
扑野還扑野
拍拖還拍拖
陳冠希都話冇同阿嬌拍過拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞