[有圖] 教google翻譯連登做英文

36 回覆
2 Like 64 Dislike
是咁的,啱啱就down左google個app叫crowdsource,笑google翻譯廣東話做英文
點知見到句咁嘅野

請出招
有冇人可以話比我知樓主係度做乜鳩

有一秒懷疑過係咪我理解能力差

google出個app,搵人幫手做翻譯
簡單啲講,你打啲咩落去,日後google translate就有可能出現你句野
是咁的,啱啱就down左google個app叫crowdsource,google翻譯廣東話做英文
點知見到句咁嘅野

請出招

自膠
真係要搵人翻譯你up乜鳩
on9仔

簡單啲講,你打啲咩落去,日後google translate就有可能出現你句野

英文好先好打出黎la
唔係搞到廣東話奇奇怪怪咁

英文好先好打出黎la

打出黎玩姐 post完圖skip左
連仔正經post走去接龍
玩野post又走去正經

英文好先好打出黎la

咪就係
連登英文咪LIHKG囉
仲要請出招
收檔啦白痴樓豬
樓豬係Google AI嘗試緊同人類溝通

英文好先好打出黎la

打出黎玩姐 post完圖skip左
連仔正經post走去接龍
玩野post又走去正經

agger
到依家都未明個題目係講咩
教google翻譯,連登仔做英文?
有咩好玩?
所以句野翻譯成點呢
連登已經痴左線
睇5個post 有4個都唔知up乜鳩
其實樓主做緊乜
是咁的,啱啱就down左google個app叫crowdsource,笑google翻譯廣東話做英文
點知見到句咁嘅野

請出招

同「即刻駁咀」有異曲同工之妙
唔講咁多,即刻駁嘴!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞