討論有關如何利用連登新Spoiler功能 最大化全文單一點擊次數

20 回覆
5 Like 6 Dislike
本文章用作討論連登新Spoiler功能 本人無意洗版
首先連登新Spoiler功能
大概就係咁

如果配合加密嘅話就會係咁

咁加密兩次再Spoiler一次就可以增加多一次點擊次數
最入面可以放多一次Spoiler 就可以再增加一次
連登最大輸入字符數量: 4000
(4000-19)/(25+28)=75.11.....
最後再用自己嘅方法整
最後就會出咗呢個
以下回覆用作測試新功能 本人無意洗版
咁應該係要咁77次
btw呢次討論唔包括只係不停使用Spoiler功能
咁應該係要咁77次
btw呢次討論唔包括只係不停使用Spoiler功能
學到野!
我又試下先!
學術討論仲有冇方法可以增加點擊次數?
唔好意思麻煩請移玉步返去派膠台或者其他地方
btw如果用電話有機會撳唔到
屌你老鼠

段code大概就係咁
為免比有心人攞嚟惡意洗版 段code完整版我就唔會upload上嚟
雖然有心想打一定有辦法打到
Btw 打完之後仲有6個字可以打
唔好嬲你含家死果日我咪甩p囉又比我combo , 你完全比我控制住都唔知
樓主依個傻系嬲到 好好笑成個人生比我控制住,猛咁search 我留言 笑撚死見到你咁做 笑到我,都有d娛樂價值你

我得閒就會理你 ,主人睡教了。
上連登狙擊人就係呢個樓豬人生唯一既樂趣

我地正常人配合下佢當積福得嫁啦
依條傻尻 係到哂時間search留言先好笑,成個變態跟蹤狂咁

話佢on9 真你無話錯,有時間睇下書好過啦

Btw 夠鐘search留言啦 傻尻樓主
咁撚驚人洗板 就唔好咁on9啦傻系睇得出你之後d post都會比人洗
我開親po佢都貼張唔關事嘅圖洗我版添

佢現實應該係人生冇咩寄託嘅社會垃圾黎呢啲人遲早實俾連帝搞
系你老母
算啦 依d傻尻咪比佢拎下成就感當幫自己積福假膠文化都唔撚識,以為人地認真
傻閪樓主唔敢喺自己個post度覆我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞