thinkware cam更新

39 回覆
2 Like 1 Dislike
上網見q1000 d美國貨賣緊2100 連shipping
香港買要成2800
諗住買黎自己裝,有無人知水貨買左返黎插張sd card入去更唔更新到香港官網個firmware?
真心覺得麻麻,唔係blackvue 快壞都唔轉
即係跟唔更新到?
其實邊隻牌子好
我用緊u1000, 出車要過一段時間先有錄影。呢個我覺得有問題,本身跟嚟又冇車充,要另買

Function 上, 我之前用Blackvue dr900 好啲,video 會加埋地圖,但兩年就收咗皮
用過 2 款 blackvue 都好快壞,而家用緊 thinkware 覺得幾好幾穩定
韓國牌子嚟講,thinkware真係算最好
用過iroad blackvue都麻麻哋
想問吓你覺得夜晚車牌睇得清唔清楚?
用緊Q800 Pro 覺得夜晚好曚唔識點set
800應該無得救
我f750入左五六年佢內置粒電壞左時間顯示錯哂
換左f800 部垃圾入黑就算係隔一個車位嘅隔離線 行緊30-40km/h都未必影得清
唔該,咁唯有接受現實,係咪U1000 應該冇呢個問題?
我都係用緊 Q800pro,清楚無問題
介唔介意分享吓你個setting?咁可以跟住set
之前冇開night vision 2.0 矇到睇唔到車牌,剛剛早兩個禮拜轉返開返,未睇到結果住
用咗u1000兩年幾,暫時未壞
日頭就好清嘅,但係夜晚基本上都好難影到人車牌
不過有陣時唔知點解會食咗段片
唯一唔好處係每段片得1分鐘
有時1 分鐘與1分鐘之間係有誤差
會有機會miss左關鍵一刻
其實我用過u1000
所有嘢都好滿意
最大問題係貴

嚟緊應該新車轉q1000
因為見到水貨平好多,所以先問吓有冇得更新到,因為我理解呢啲唔複雜嘅電子產品應該冇地區限制
用緊u3000,我反而熄左快相提示,firmware更新變左無乜用,又唔會online check住個cam,只駁車cam專用尿袋,入parking mode,只係唔鍾意把聲太大,較到最細都大聲,其他好正常又無hang
我隻750s用咗4年車都換埋佢都未壞
搞到想換過隻但係又好似好浪費咁就無換到
你係咪室內場
Gps 要空曠地方先收到
電話睇會食左幾秒,但sd卡駁電腦用官方apps播又無事
買水貨得啦...香港d 所謂行貨都係混水魚

叫朋友拉個快相提示(Smartguidepoint.dx2) 比你copy去driverinfo 就搞掂
係咪係sd card root folder?
呢度會唔會有朋友
係呀,但點會咁鳩先得㗎
屌啦星個快相提示唔知點解無咗
美國貨講緊係美馬?
Both
上個星期減價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞