[YG] BABYMONSTER討論區 再出道培訓計劃(3)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
班女冇包袱rami好搞笑
牙環我好高評價 勁正
幾好笑
比我想像中有綜藝感
好過師姐好多
下一代鯰魚
Ahyeon 好似不在狀態咁

【譞】讀「環」定「圈」
跳舞果度叫做好少少
但前面講嘢唔知係剪曬定點
好少野講,抱腿睇得岀好似同成員唔係好熟咁
同last evaluation 果陣好唔同 無咁外向
不過始終有咁耐時間離左隊
希望快啲融入番
因為佢發左呆
其實唔明點解咁多人ff佢地唔熟
除左泰國line 其他人基本上一齊練左5-6年
只係休息大半年就變得唔熟會唔會ff太多
係囉一條片姐
因為佢習慣係發呆
你真係太唔了解i人 一齊練左幾年又點
大半年消失左已經可以生保左好多好多
連nickname都未改,一定唔會夠其餘6個熟
話晒其餘6個都一齊經歷左大半年出道準備兼2首歌,中間發生左太多野
大半年空白期,共同話題已經少左好多,對i人黎講係致命傷
Ahyeon一番黎仲要chur各種錄音排舞拍mv 行程,有幾多時間同成員玩,談心,傾計,係人都估到啦
其實唔係話唔熟,係無以前咁熟姐,俾啲時間咪係番度
話晒成員都有6個人
暫時睇得岀有熟番啲既咪canny同ruru囉,canny不嬲都take care佢,ruru就一齊rap
https://www.instagram.com/p/C5tCeZbpIkL/?igsh=MTU2dmMzNHpmMWE2OA==
比較之下我鍾意而家隻舞多啲 bada本身隻舞有啲位太成熟性感 唔係好啱佢哋
同埋好明顯岀番黎既ahyeon除左係舞台上面 其他時間比起以前係收斂左
訓練幾年唔代表熟硬 訓練幾年係十幾廿個一齊排舞練歌 去到後期先淘汰左啲人
你中學同班30個人一齊讀書3年你都唔係同每一個都熟到搭膊頭啦
佢真係好安靜好怕醜精力用哂去舞台表演 台下變咗省電模式
唔係叫雅賢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞