[譚仔入]三哥4月1日推出7款湯底合1過橋米線!

17 回覆
2 Like 7 Dislike
📣突發❗ ❗譚仔三哥推出【 #過橋橋橋橋橋橋橋米線】
想嘆多幾款食材?有齊17款精選食材嘅過橋米線就幫到你。
但如果想一次過嘆晒譚仔三哥嘅湯底呢?🤔
麻辣湯?三哥酸辣湯?定砂砂湯?點揀好,我全部都想要!

唔使煩,譚仔三哥幫緊你❤️一直 #堅持辣着 嘅譚仔三哥今次「辣」着創意,有齊七款湯底嘅【過橋橋橋橋橋橋橋米線】誕生啦!三粉從此同選擇困難症講拜拜,終於可以清湯、麻辣湯、三哥酸辣湯、酸辣湯、番茄湯、煳辣湯、砂砂湯,我全部都要!🤪 🤪 🤪

為咗呢碗【 #過橋橋橋橋橋橋橋米線】,我哋派出多位姐姐,聯同本地知名品牌 紅A 塑膠用品 Red A Plastic組建團隊,花費超過8萬6千4百…秒時間,終於研發出革命性嘅【#過橋橋橋橋橋橋橋米線碗】(又名【 #過橋七湯碗】)!

注入七款湯底嘅米線,顏色繽紛,從此嘆米線都係一場視覺盛宴!唔單止湯底,連辣度都可以自由配搭,想挑戰「雙特辣」但又怕受傷嘅三粉,終於可以趁機試下。辣得滯?唔怕,食一啖清湯𠺘下口,又係一條食辣真漢子。

#過橋橋橋橋橋橋橋米線 同 #過橋七湯碗,將分別於譚仔三哥全線分店及紅A官網發售。只限4月1日限定,有緣嘅三粉就會見到,手快有,手慢冇,三粉必搶!

#過橋橋橋橋橋橋橋米線 #過橋七湯碗 #小編精心設計 #畀個Like集氣推出 #譚仔三哥 #譚仔三哥15周年 #堅持辣着 #香麻辛辣 #為何__沒有譚仔三哥 #米線 #認住黑色碗先係三哥
-------------------------
譚仔入
如果聽日三哥冇呢碗米線嘅話係咪可以告得商品說明條例?
你有冇錢請6c先
譚仔有
聽日愚人節
講句愚人節快樂就無事
撐起飲食業?
愚人節凌駕法律?
問你個傻鳩有冇呀
On9
不淪不類
聽日食譚仔果陣加底 幫下佢出6c費得唔得?
譚仔的確可以午市外賣等一個鐘
做foodpanda接到譚仔啲單一定拎入廁所加料
咁撚鐘意叫呢間要等成個鐘嘅餐廳
如果講另外嗰啲嘢又點計?
商品說明條例入哂
尋日行過門口冇poster擺出嚟
冇收你錢喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞