audi a4 mini 萬事得3 您會點選擇

48 回覆
1 Like 1 Dislike
Mazda 3 新板值得買
11年個外型唔太好
Mazda 3 新板值得買
11年個外型唔太好

我都覺 新版車身扁啲 型好多
A4 啦,硬凈好多。
路面嘅嘢,安全同保命最緊要。
a3點睇
a3點睇

唔鐘意個外型
A4 啦,硬凈好多。

驚係驚買架二手翻黎 有啲咩唔知 check 唔清楚要大整姐 如果我買a4就應該搵間車房貴少少 用儀器check清楚啲電子嘢有無壞 有無損壞紀錄個啲
上fackbook見到上環個間咩IPMC國際專業驗車中心好似幾好

或者有無師兄推介啲買車前檢驗嘅車房啲小弟
最好專業啲 有儀器check電子嘢個啲 買R周車最煩就係電子嘢 波箱電腦個啲
Mini
A4 啦,硬凈好多。

驚係驚買架二手翻黎 有啲咩唔知 check 唔清楚要大整姐 如果我買a4就應該搵間車房貴少少 用儀器check清楚啲電子嘢有無壞 有無損壞紀錄個啲
上fackbook見到上環個間咩IPMC國際專業驗車中心好似幾好

或者有無師兄推介啲買車前檢驗嘅車房啲小弟
最好專業啲 有儀器check電子嘢個啲 買R周車最煩就係電子嘢 波箱電腦個啲

你講少左德國車最易壞:車窗,冷氣

夏天死冷氣真係會死人

日本車真係每年淨係換油都冇事
其實單係A4 同萬3 已經唔同size

樓主係因為筆直睇餸食飯先得出呢個三個選擇定點呢?

如果平時會坐足四個人, A4 應該會係最舒服, 萬3 調教偏硬, 後座唔算十分好坐, 空間就尚算不俗

Mini 你應該講緊countryman?

老實講本身淨係鍾意TT同埋A4 (我係好鍾意Audi嘅)
但係我會車下啲屋企人 成班fd出去玩 所以放棄咗TT
咁我筆直係100k 以內既二手車
都係睇餸食飯之下睇中 萬3 同 Mini s

萬3係垃圾,慢到豬閪咁

要快直接買2009-2010 Golf GTI啦,又係10皮
其實單係A4 同萬3 已經唔同size

樓主係因為筆直睇餸食飯先得出呢個三個選擇定點呢?

如果平時會坐足四個人, A4 應該會係最舒服, 萬3 調教偏硬, 後座唔算十分好坐, 空間就尚算不俗

Mini 你應該講緊countryman?

老實講本身淨係鍾意TT同埋A4 (我係好鍾意Audi嘅)
但係我會車下啲屋企人 成班fd出去玩 所以放棄咗TT
咁我筆直係100k 以內既二手車
都係睇餸食飯之下睇中 萬3 同 Mini s

萬3係垃圾,慢到豬閪咁

要快直接買2009-2010 Golf GTI啦,又係10皮

a4都撚狗咁撚萬3啦,百四匹,車2件想爬頭都無力
A4 係咪應該搵 萬6比呢?
A4好薯
A4 啦,硬凈好多。

而家新既日本車啲鋼水唔差得得過歐洲車, 特別係Mazda
上youtube睇testing你就知

好多人仲停留喺以前個觀念到
A4 啦,硬凈好多。

而家新既日本車啲鋼水唔差得過歐洲車, 特別係Mazda

A4 啦,硬凈好多。

但個品牌真係未入到1流
好簡單, 我問我老母, 佢只係識BBA, 其它話未聽過
A4 啦,硬凈好多。

但個品牌真係未入到1流

所以咪話好多人仲停留喺個個思想
不過以前個年代歐洲車鋼水好係真既
A4 啦,硬凈好多。

但個品牌真係未入到1流

港燦就是咁, 理得佢咩 spec 咩 option, 買個 brand 就話好
A4 for sure
A4 啦,硬凈好多。

但個品牌真係未入到1流

港燦就是咁, 理得佢咩 spec 咩 option, 買個 brand 就話好

老實老實我以前都係咁不過上youtube睇得多啲撞擊test之後改觀曬
m3
加小小錢買A5啦

加多少少17 r8
audi a4個樣唔得
mini得cooper款好睇
我會揀mazda3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞