SHF拉打超人戰隊特攝馬娘綜合POST1085 後生仔又唔明白99嘅威力

601 回覆
4 Like 4 Dislike
出TV定動畫
why not both?
我ok至怕佢唔出
今次真係all in笨大快!
真係出幾多款就要幾多
想睇下而家會開咩價錢
見到隔離mb藍迷都係44000yen
正常差唔多9900 ok吧
shf如果當佢通販可能都係8800或者9900?除非佢塞多啲配件

打仗打到港魂都要緊急維護
唔係手型戰士已經多謝佢
特攝版黎
UA退役前影返張相
Act版都叫有跟3件武器同射線
希望跟翻

但如果平啲做手型戰士,條line就有機會出多啲product
比武器驚佢即刻斷line
但估計都做唔到好似垃圾HAF咁齊
士多啤梨菠蘿呢
月尾真骨官網會有更新,如果唔係新作可能就係公佈呢set嘅詳情
想知賣玩具係咪真係好賺到嘔,我見信和個間怪獸王都唔係好奈歷史,宜家重做埋娛樂公司請日本演員過黎開見面會,啲飛又唔平,重貴過新映草加個次又無戲睇,真係有人去咩?
認真講 呢啲先係正常價

新映嗰次頂爛市,不過相對冇咁高自由度
無得合照同埋會局限簽名簽喺咩到
真心香港冇乜人搞依啲活動,個價自己覺得ok,又鍾意個演員咪去支持下,如果有人請geats演員黎我都仆到去

賣玩具係咪好好賺其實有數得計,貴過yen價匯率已經比人屌黑店炒狗,新開張又要儲客儲幾年先上軌道,入行貨又要食一大堆骨,唔排除真係好賺嘅,但比其他舖會遇到更多閪客

重貴過新映草加個次又無戲睇

嗰次係平到過份
戲飛+簽名+皮套合照+海報都係200有找
成件事係抵到癲
(btw買唔到飛喺度笑冇合照唔抵嗰啲酸到)
所以冇得攞嗰次嚟做標準

上次井上vip飛(簽名合照各一)都要750
證明係真係呢啲價
原來新映係頂爛市
其實新映點解唔買普通同vip飛,咁重好賺,500包合照簽名實一樣爆,現場安排又唔洗咁混亂,個日好多排左2個鐘先話截龍屌哂鬼
賣玩具細鋪可能連人工都賺唔到 除非間鋪有其他業務
代理閪 派貨唔齊又short數 仲要一堆閪客 加埋而家個市
好似模倉咁開到反攻老秋既係少數
台狗賣貴三四十已經俾人貼街招唱黑店炒狗
香港已經好溫和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞