[User極不Freindly] 換電話logout舊電話帳戶,新電話都logout埋

7 回覆
1 Like 5 Dislike
換iPhone,舊iPhone將所有資料過戶到新iPhone,舊iPhone所有Apps登入咗嘅情況下,響新iPhone都會繼續登入

為咗安全起見,我將舊iPhone逐個登入咗嘅Apps,逐個登出,其中一個就係登出舊iPhone連登帳戶

之後我新iPhone嘅連登帳戶竟然同時登出

基本上連登帳戶,登入咗就唔會再特登登出,所以唔常用嘅ISP email,特別係以學校註冊嘅電郵,畢咗業之後就算得到學校延續批准可以使用,都已經冇再特別登入,忘記電郵地址以及密碼好正常

我爭啲又唔記得咗我係邊一個電郵登入,咁樣又冇咗個Account

點撚解講咗咁撚多次連登響帳戶login/logout/Delete方面,非常user不friendly,到今日都仲係冇改善?
你login都唔記得
邊個幫到你

你俾人偷咗電話/警察拿咗你其中一部電話,你一部機登出,其他機唔登出,等警察拿你證據?

2019年成個反抗都係由連登嘅人策劃,你想佢地死?
點撚解講咗咁撚多次連登響帳戶login/logout/Delete方面,非常user不friendly,到今日都仲係冇改善?

連仔:咁先賣到多啲ac 㗎嘛
2024年啦
仲響度緬懷2019年
Apple Pay 駛唔駛set過?
我都因為外國比人snatch電話 但無咗舊acc要開新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞