睇完mihk蝕到空虛血淚史,覺得鱷魚真係一個好閪既人

21 回覆
8 Like 3 Dislike
合作過既幾乎個個都比佢鬧哂 個個都講到欠撚左佢咁
連啲輕輕合作過下既女主持佢都要逐個評頭品足
話人蠢 話人唔認真做節目 話人乜都唔識
阿東又比佢講到成事不足既二世祖
啤梨又比佢講到恃住有錢就目中無人、搵fans笨
好似全世界得佢最掂 最醒目 又最有情有義咁
點解一個人可以自大到咁
真係明點解咁多同佢合作過既人都反面收場
小氣,自負,基本上男人死症佢都齊晒,佢只係好運,屋企有錢,同埋移民咗加拿大
仲有樣衰猥瑣
應該係得屌總理仲同佢fd到。

不過嗰個年代,逢親同政治有關嘅網台,例必私怨滿天飛,煩到仆街。
但林匡正就同個個都friend到,除左吹蕭幫之外
樓豬係咪睇drama Cantonese
當然啦,點會課金睇佢個閪台
佢唔係自己白手起家既咩?
佢成日笑鳩阿東二世祖
佢當年MIHK老豆注資
咁佢憑咩笑人二世祖
佢話自己有檔野睇緊
但又唔係撈偏
原來係靠老豆
以前同醉駕東都係撈廣告,後尾無得撈,佢哋2個同歷蘇夾檔開網台,起始就係咁,中間經歷好多是非
2019年人地遊行
佢地就出去live 𥄫女
仲要比人罰5千銀
惡魚最憎人提起呢件柒事
執咗未
點解被人罰錢
唔帶口罩
屌總理唔收錢幫佢義務拍第一季閪吱的美食家勁好睇
佢講啲嘢好多都冇錯 事實係好多人都唔掂 掂嘅就唔駛撈網台 包括埋佢
好耐冇聽佢 原因係佢好多嘢都用怨婦式嘅方法嚟表達
聽到好厭 但我認為佢對中外嘅事物判斷算係準確嘅 但真係聽到好厭同太多粗口
粗口本來係絕對冇問題 只不過講太多會有啲on9
同埋個世界真係太多閪嘢 本身都有跟開外國新聞 就廢事再聽佢講多次

唔知佢連啤梨都話埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞