有冇脫鬚推介?

37 回覆
1 Like 4 Dislike
咁佢又無sell我,不過佢又真係成日轉人,試過一個好差,但之後我要求返指定一個

Laser強度我唔知算唔算高,但佢每次都會提高,佢話咁先好,我每次都整完塊面都紅,但又未去到爆瘡,要做返多d保濕
你到就黎完佢就會sell你嫁喇, 叫你買多5 6次
打落塊臉痛到仆街果時仲聞到陣燶味
我以為正常
唔知算唔算正常,淨係去過laserkool 同而家呢間
laserkool果時sell 我脫鬚之後即時做埋aqul peel 就會唔爆瘡 做撚左9次,次次都爆到7 彩,最尾果次會好好手勢好服侍,因為想sell 我做膠原修復槍 成二千蚊一次,最後以後都唔去,就算脫鬚仲有幾次未用
我自己都有啲想脫鬚脫毛 上網見大部人都係去美容院到做 但係我自己對美容院無信心 又驚佢地hard sell同覺得呢個行業啲人成日呃人 想搵醫生做既話係咪應該搵皮膚科醫生做? 有無話邊個醫生係出名做脫鬚係最好?
mytrex miray 隻家用脫毛機聲稱可以脫鬚 5k可以一試
我去mk 數字laser 都做左有10次 效果好好 得番d 毛仔 同埋少左勁多

手勢都ok 但就hardsell 既 只要堅持話窮 其實都無大問題
體質問題 我都喺呢度打 打咗幾次都只係生過一粒瘡
唔知點解脫左次但好似生左d黑點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞