group project真係好撚on9

17 回覆
12 Like 8 Dislike
一開始大家有兩個idea要揀一個
跟住其中兩個組員話我個idea難research 驚唔識做
明明我連個structure都寫撚好埋跟住做就得
有咩唔識可以問

咁好啦 既然咁驚唔得嘅話
放棄我果個做佢哋兩個提出嘅idea
跟住原來佢兩個乜plan都無
點樣move forward都冇諗過 乜都唔講 想人lead
我屌你老母 做埋比你好唔好
跟住做出嚟嘅嘢一pat屎 又想人執
cls
這不是ig
走啦,無人想你留言
乜你喺ig post哩啲嘢架?
同無明確vision嘅人做嘢真係好撚慘
下下lead住好撚辛苦
一次兩次都算 10次又9次都係咁
就畢業 已經心有餘力不足
放棄了
寧願單丁一條友做哂
最撚憎啲又認真又冇能力既人
讀pt試過同啲ft既仆街一組
屌佢老味 成日話傾傾傾 唔明 好kick
又話人地shallow

仆街冇出過嚟做嘢 0效率
本身都做埋俾佢嘅都仲要解釋埋俾佢哋聽
分埋啲容易嘢俾佢哋做都係乜柒都交唔到
一開始話唔做我都無咁撚嬲
弱智就咪撚讀大學
你一開始唔埋好堆
怪得邊個
咁又真
不過自己嘅idea自己lead哩啲嘢常識嚟掛
發明嗰個真心智障
不負責任嘅人周圍都係
屙屎唔沖廁
有啲人唔到最後一分鐘唔識做嘢
屌佢老味 group project 同individual assignment
咪又係做到成隻狗咁
Group project 又難高分
咁點解唔俾做多幾個assignment
屌香港啲學校真係戇鳩鳩
好撚簡單
老師唔想改咁多
Group Project只係懶閪做法
畀Year 1 Year 2學生學下合作就okay
讀到上去Group Project係冇意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞