[A/I/DMM] ウマ娘 プリティーダービー (103) 我一路向北 離開有你的季節 你說你好累 已無法再愛上誰

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
街場見人用過
佢都係整2隻獨佔係後排幫手推上去
要兩個都2保1 真係撞到咪認命
我話逃弱既意思係得你一條友玩3逃其他人唔出逃 = 純益先馬

就算完美釣魚+完美大樹沖出黎 兩隻逃追比左腳踩右腳都好大機會比先馬追爛

有4隻逃就唔同講法 4逃真係可以拉爆哂先差馬
完全唔明點解d人數值打得咁勁
相談係咪要等爆緊藍紅同多人頭先用?? 等佢一野+單項200
首先呢次大賽繼大樹係冇用
先行可以繼阿花 但有中盤競爭要求 有大逃拉散馬群之下唔係穩開
咁先馬打逃馬某程度等於賭roll隨機加速(金心彈、真向)
但前者逃馬同樣可以學 後者可以用二之矢對抗
實際我驚差馬roll6爺接電光硬食多過驚先馬

我就買左咁多放哂落喼
就係講緊我個三逃構成係太陽神 大樹 大逃06
even完美加速追比左 得3隻逃既情況邊隻先馬踩4/roll到真向心彈沖上黎就穩贏

4逃以上先逃馬贏多

未計差馬而家藍寶有招無視名次既賴皮電光隨時踩3 4名入終盤瞬間過左你

逃馬而家問題係要至少有另一條友默契出逃至有機會贏
唔係只可以祈禱其他先馬差馬hang機

仲有個pt問題老生常談 智波旁同水司機都無pt低賽後 一局養落黎硬生生少左兩三百pt 同等練度就係低人一等

唔知cy幾時先原諒逃馬肯出返張pt+2卡救救
馬娘始終係運氣驚 俾對面roll到都冇計
藍寶多逃局都俾佢上到3-4位我覺得係無法接受
pt問題係真 逃馬卡組確實跟唔上時代
我自己係每隻逃除左食速盡量學埋先閘/差閘 每隻馬交100pt=對手食300pt閘 用團隊方式抵消對手優勢
咁當然對面都可以玩2保1 呢個無解
逃馬我係養得最順 d stat好易升
但係一場通常都係3200-3300pt 比藍寶差成200
唔止200我藍寶練得順試過練到4100 正常都有3700~3800
耐因?點先練到咁高耐力
5耐12力 多人集合喺耐度幾次就搞成咁
仲要係20戰
有冇卡組 06超難練
當你嗰隻係ue級就會齊技
都係嗰句
街場唔得,唔代表正賽唔得
正賽level低過街場幾皮
我智波 神鷹 根城 巨根 友人 大海灣
力上唔到去
原版黃金城係咪有得玩
巨匠都幾錫佢隻私家雞
可摸以井多少少如何穩定3700pt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞