[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼? (11285)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
黑名單 2024 version 見到可直block
事後狗
安冼瑩 #325144
戰場源
無事的
過三關之琳
xoxoxo===D
猿子能 #30195
敗家裙腳仔 #71433 係咁事後
Loser一號 P #389866
已存在夠未 #136978 $10大戶事後狗
缺角的獨角獸 #166898
至上四柱.古蘭 #434705
智取 #126142
馬德里左右手
夏天冇得開冷氣
聽日sickleave P #171862
Viktor_Sasha #337649 低水4x5事後賭神
(笑) #82433

假派狗
發達通 #141454 (巴拿馬7.5s 10 1 288)
小馬保利 #54579(理直氣壯話假抽)
菊行條野 #235673(西維9.5s 20 5 500)
披星呆月 #162354(話銀行維護第二朝派 之後唔見影 鬧返人轉頭)
- 9527 #618 :大針完咪唔派 都係果句啦 中意咪留 冇人逼你 收到咪當bonus日日黑E咁上黎乞 你不如出去借啦
攬腸媽媽 #230824 食完飯話派 食左幾日
坐井望月(#128622) 10 1 200 咩11點一次過抽
Mate #200631 最快留名派 沙妹留左但唔派

館山
買角細爆一角 #123488 拉魯斯盤未派10個$88

報假
東卍 #436167
PedroNeto #463635
share09912#129012
黃霄雲#477622
想同欣宜玩69#5812

其他
特三隊 #193572(唔屌波掛住留名 然後屌返人轉頭)
山本五十六 #209188(傻鳩人身攻擊翼b)
威狗 一次乞四次錢 仲要貼黑閪咒手足輸錢)
含得撚橡皮5糖 真飛反手
羊羊頭 #162295 輸打贏要嘅傻閪
隔壁老子 叫人買入球細原來自己冇買之後私賭角大贏咗走出嚟話戒賭好難

波po四狗
幸家晴@p@ #198130 凌晨3點叫人落7仔alipay派錢比佢
先Gel為快(瀨尿傻輝)#283729
男同事(小宵)#505041 屌你老母
結衣叔食 (雞蟲)#65019

偷錢狗
我的威霸
Roy哥派完叫佢分享之後就潛水 過幾日上水有人提佢派就再次潛水

龍年行大運
威狗死全家!

大至尊!!!!!~~~!!!
有12角 我變澳洲人
-6c
刷角啦喂
Slowest
8.5都出埋
0-1
不死雞
不死鳥
0:1
不死鳥
日穴半大24
東京綠茵 0-1 京都不死鳥
不死鳥-3G
西部9.5b
大船針…
不死鳳咁勁
牛巴
屌你老母東京
仆街賣左層樓買綠音
goooal
西部✖️
綠茵✖️
仆街VAR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞