COLLAR討論區 (939) 新歌《Chosen Family》好感動!今晚10點記得收聽903二人限聚!

1001 回覆
42 Like 5 Dislike
你又冇愛過又走數又盛 俾人狙擊都抵啦下嘛
狗仔是神徒 muta證實了這消息
波狗又騙狗
咪屈
我冇屈muta講的
講好咗匿喺魯暉後面㗎嘛
佢0可信性
毒冰咪話我唔幫你
使唔使同你澄清返其中一樣
有化妝?
佢呢幾晚都話上網扮反糖好辛苦
何苦呢

🐈‍⬛22nd Pawfect Day集資啟動🐈‍⬛

大家好呀!仲有兩個月就到牙軼嘅生日🥰
同時咁啱都係Black仔嘅生日月🩵緊係要賀一賀佢啦🎂
為咗呢個咁重要嘅Pawfect Day🐈‍⬛可以順利舉行,我哋非常需要各位Night嘅幫手🥹

🌙生日應援項目🌙
🐈‍⬛主題巴士兩個月
🐈‍⬛大型戶外廣告A
🐈‍⬛周圍都係廣告B
🐈‍⬛大型戶外廣告C
(期望計畫,以最後集資金額為準)

‼️集資目標: 420k‼️
(成品將因應集資金額而作出調整,拜託大家了!)

集資期由即日起至4月25日 23:59 止。
歡迎各位Night於截止前作多次課金🔥

⚠️請確保每次所提供之資料完全相同,如需更改FC將每次收取$64以作行政費用⚠️

所有行政費用將不會列入累積集資金額並會作為FC資金供日後應援使用

🩵集資回禮🩵

為咗答謝各位參與嘅Night,我地嘅回禮包陣容非常豐富😆

詳情如下:
Tier 1: $100 「軼軼有貓貓Postcard」四款
Tier 2: $300 以上 +「企直鬥硬淨立牌」
Tier 3: $500 以上 + 生日限定紀念幣 + 生日主題Memo pad
Tier 4: $800 以上 +生日主題咖啡杯
Tier 5: $2000 以上 +「軼軼痴實Night叉電」+生日主題公仔衫(‼️回禮限定,不包括10cm公仔‼️)

(產品preview將於稍後陸續公開😆)

🎁請密切留意累積集資金額較高者嘅回禮(Coming soon🔜 )

萬分感激大家嘅信任同埋支持
我地一定會竭盡所能將今次企劃做到最好

🐈‍⬛唯一集資link🐈‍⬛
https://forms.gle/pK5DWZjRm9ZxG3Cb8

🎈更多生日活動請密切留意FC公布🎈
⚠️ 集資回禮只限於生日活動中領取,如未能出席,將於活動後安排SF到付
⚠️FC絕不會私下向人籌集資金或者要求墊支
⚠️如有任何更改將會於FC之社交平台公布
⚠️如有任何爭議,FC將保留最終決定權
⚠️如有任何疑問,請dm @dayhkfc_cs 查詢
反得牙b 一定係神徒啦
素顏
我本名蘇雅琳。
唔同牙b
2個都無愛過?

笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞