女朋友無啦啦話唔想去旅行。。

128 回覆
3 Like 39 Dislike
如果唔係帽
會唔會係樓主你做錯野比佢發現左 呢家發脾氣唔去呀
我女朋友話:你女朋友想分手!
我有個friend唔去旅行,連camp都唔去。原因係online game login award
可以帶第二條女
我有個friend唔去旅行,連camp都唔去。原因係online game login award

買個wifi蛋俾佢啦
帽事既... 信任
睇回post都知樓主幾垃圾
剩想睇到自己睇嘅嘢,其他就實話無可能
無論你有幾大都好都唔方成熟得去邊

屌,唔通條女同你講準備分手帽事(可能準備緊)咩,講多排先分咪好好睇睇羅,而家老虎蟹都話唔關感情事啦,樓主咁幼稚咁煩,我係條女一定覺得煩到仆街

認同
佢仲要話一定

仲話講分手點解條女唔肯
第一次拍拖?女人就緊係想拖住幾個係手架啦,愈多愈好呀 傻仔
又點會分手呀,同埋另一個又未肯定同佢一齊,就緊係拖住你先啦
一陣另一個原來都係中出即飛,我咪連你呢個後備都冇?
打死都拖住你先啦
飛左佢啦呢啲女
當佢有晒原因話唔去 咁點解唔可以坦坦白白講原因? 有咩苦衷連男朋友都唔講得
依家仲要話冇原因 一係帽 一係真係你令佢反感到見到你都想嘔
btw已經退晒訂?

如果真係咁唔鍾意我,或者係憎我,反感之類,門點解我提分手佢死唔制

唔鐘意唔等於唔可以係埋一齊 你再大啲就明
幾多歲呀你地?

我都想問
愈睇愈on9
開始咩detail都無
呢個可能性又話唔係,果個又話唔係淨係響度唔知唔知咁
但又上黎連登問
想點撚樣

你想有幾detail 啊?洗唔洗比埋身分證你對啊?

就係唔知先問嘛,知就唔洗問啦

吓 唔detail想我地點撚樣幫你?咁撚巴閉就自己諗掂佢等帽啦
btw我覺得你有八成比人帽左架啦,條女係等個條仔確定會同佢一齊啦就飛你 如果宜家同你講分手但轉頭個條仔又唔撚要佢 兩頭唔到岸佢食自己咩
我地無可能會估到 始終要靠你同佢好好溝通
幾多歲呀你地?

我都想問
愈睇愈on9
開始咩detail都無
但又上黎連登問
想點撚樣

吓 唔detail想我地點撚樣幫你?咁撚巴閉就自己諗掂佢等帽啦
btw我覺得你有八成比人帽左架啦,條女係等個條仔確定會同佢一齊啦就飛你 如果宜家同你講分手但轉頭個條仔又唔撚要佢 兩頭唔到岸佢食自己咩

結論:樓主應該飛撚左佢先
on9 係撚咁講唔係感情問題
唔係你老母啊 講比你聽又唔願面對
係鍾意你點會訂哂野都話唔去 自己諗啦
分手
睇回post都知樓主幾垃圾
剩想睇到自己睇嘅嘢,其他就實話無可能
無論你有幾大都好都唔方成熟得去邊

屌,唔通條女同你講準備分手帽事(可能準備緊)咩,講多排先分咪好好睇睇羅,而家老虎蟹都話唔關感情事啦,樓主咁幼稚咁煩,我係條女一定覺得煩到仆街

呢個comment 最認同
樓主 下次拍拖成熟d

其實女仔好簡單
唔想做衰人或者仲考慮緊同唔同你分手
佢第時同你分手都唔會比你知佢有第二個
識好多女仔fd 都係咁
d 仔仲on99係度自己檢討
唔夠人新鮮靚仔有錢識講野囉
點解係都唔答去邊旅行

買個wifi蛋俾佢啦

電腦game,佢又無notebook

買個wifi蛋俾佢啦

電腦game,佢又無notebook

搵個fd幫佢login 啦
on9籍口
唔想同你去者
樓主第一次拍拖?
你問到條女係咪唔鍾意你佢緊係話唔係啦
只係等有機會就同你分手
你地肯定有同一個圈子 佢驚你唱衰佢
咩都唔答,點幫你
去邊度旅行先
你條女唔係唔想去旅行
係唔想同你去炸
樓主唔撚好再問條女任何野
直接自己去
然後接受自己將會遇上任何感情問題嘅事實
似係你心裡知答案 但唔想面對
幾多歲呀你地?

我都想問
愈睇愈on9
開始咩detail都無
但又上黎連登問
想點撚樣

收撚皮啦我屌你老母
我祝你一世無女呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞