改唔到登入電郵

23 回覆
0 Like 5 Dislike
想改LOGIN EMAIL,但係SYSTEM話果個EMAIL 已被使用(但係用果個EMAIL ESTABLISH既AC本身已經剷咗) 求協助
就算產左都可以用黎登入
只係個名黎者
唔係有備用電郵咩
我係申請del個ac approve咗架喎 都登入架咩?
你產左個電郵定連登account?
成個ac
應該係你唔可以再用呢個email登記一個新account
因為呢個email有登記過一個account
但呢個account disable左
咁都得
當然
如果唔係用你個email冒認你都得咁咪麻煩
又啱 係咪直情同admin 申請都唔得?
我諗唔得
會永遠留底
所以你要用其他email登記新account
不過我唔係連仔
你詳情要問返佢
改下我
我連點搵連仔都唔知好少用連登
閣下請於站務台使用四重加密輸入要更改之電郵,以及原電郵作驗證。
管理員將收到回覆後處理閣下的申請。
我連四重加密都唔識玩原諒我這個白痴
打字上邊有一排icon
其中有個icon係鎖
閣下請於回覆時將工具列拉至最右,然後按「🔒」四次,再填寫電郵內容,四重加密只會由獲授權的管理員查閱。
Don't disclose any password online you idiot
I'm not bro. That's why I decided to send an email to the Admin you turkey
我寫咗封信畀肥彭同我果區既MP
https://lih.kg/3652509

今次唔講「連登有bug、連登欠咗你」嗱?
咁蠢抵你入social team
咁勤力 又唔見你返工咁勤力
我入social team都係入面最勁既一個 你呢?
一袋金色包裝嘅垃圾就唔係垃圾?
連登有bug,嗰個就係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞