點解咁樣嘅agent 都生存到

16 回覆
29 Like 4 Dislike
問佢出到幾錢人工
佢就答你吸引嘅人工

問佢有乜福利
佢就話有perm嘅福利

乜都冇答我洗鬼比錢你賺經你轉工?
追女仔都係咁姐
但通常D AGENT係幾靚下
仔黎
可能想耍走你
佢主動話有工介紹
其實洗咩理佢UP
直接問佢拎JOB AD+ 人工RANGE
無就叫佢收皮

洗咩咁客氣對呢班人
主客都未識分
講開有間e字頭agency都係垃圾
Weekend先會打黎 我叫佢平日先搵我
都要死唔斷氣 態度又西 問完先肯收線
次次都要唔撚同人打黎
呢間垃圾到癲
上次有個aa打黎話有opening,我問佢公司地點喺邊,佢話港島區,我話港島邊度,佢話都係喺話港島lor
之後問多兩問先知喺黃竹坑,態度閪到爆
講開有間e字頭agency都係垃圾
Weekend先會打黎 我叫佢平日先搵我
都要死唔斷氣 態度又西 問完先肯收線
次次都要唔撚同人打黎
呢間垃圾到癲
上次有個aa打黎話有opening,我問佢公司地點喺邊,佢話港島區,我話港島邊度,佢話都話喺港島lor
之後問多兩問先知喺黃竹坑,態度閪到爆
因為佢係服侍間公司,唔係你,你只係件貨,佢搵你供應俾間公司去揀,揀唔啱就下個,又唔係Agent請你

遇著啲濕鳩agent當你臭4係好正常
似玩交友app
佢打黎問我港島有冇興趣
我話有
之後一聽到黃竹坑即刻say no(果時仲未有地鐵)
就好惡咁話你話港島冇問題
我串返佢我叫你去死你又唔去死就cut 左我綫
好多agent都好串。我住新界北而家返中西區嫌黃竹坑遠,個agent話要搵好工就要有所取捨
仲有間dj 唔知乜都勁垃圾
條臭八婆叫vivian
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞