TVB 兒 童 節 2000 翡 翠 台 簡 介

88 回覆
8 Like 1 Dislike
個時好似開始唔好睇卡通片.... 但個時仲讀緊書, 都有留意下.... 但唔記得時興咩卡通片....
Cctvb 兒童節係最後功德 好似2005年後開始無呢d
以前cctvb 復活 聖誕 都有特備卡通
睇埋2020
最正係以前有線兒童台
個時好似開始唔好睇卡通片.... 但個時仲讀緊書, 都有留意下.... 但唔記得時興咩卡通片....

居然無人提加菲貓,以前係林保全配音,劇情又正過依家好多架

居然無人提加菲貓,以前係林保全配音,劇情又正過依家好多架

我睇個套係( 大食懶加菲貓)
加菲貓放暑假真係無睇過
細個有排有有線成日睇cartoon network
彈珠人係咪已從世界上消失? 數碼暴龍同咕嚕咕嚕都有新作, 童年回憶都冇人提彈珠人,利申以前有彈珠人玩具

而家仲有出
不過已經冇人買
想當年仲係小學雞hit到爆

去飲茶射撚爛哂d碟

早2,3年cctvb好似都有彈珠人卡通播
不過係細路仔玩彈珠人玩具
唔係白寶果種

bom bom 彈珠人個世界觀真係好正
下年20週年, 希望有新消息啦

而家套套玩具番都係細路用玩具拯救世界
一係就瘋狂打比賽
以前播數碼暴龍大電影
點知得半粒鐘睇
大家記唔記得 cctvb買過套卡通講世界各地嘅童話 民俗故事,我好記得有集講虎姑婆 係泥膠人仔做

我都記得 有集講威爾斯國旗條龍
彈珠人係咪已從世界上消失? 數碼暴龍同咕嚕咕嚕都有新作, 童年回憶都冇人提彈珠人,利申以前有彈珠人玩具

而家仲有出
不過已經冇人買

去飲茶射撚爛哂d碟

唔係白寶果種

一係就瘋狂打比賽

白寶

而家仲有出
不過已經冇人買

去飲茶射撚爛哂d碟

唔係白寶果種

一係就瘋狂打比賽

早幾年果套炸彈人都好撚正
大家記唔記得 cctvb買過套卡通講世界各地嘅童話 民俗故事,我好記得有集講虎姑婆 係泥膠人仔做

好想睇返

好想睇返

好似叫童心看世界 但上網搵唔到info

好想睇返

好似叫童心看世界 但上網搵唔到info

https://www.youtube.com/watch?v=FPn7mmI4Y_s
我老豆既年代
細個放暑假好多卡通睇 感覺播足成日咁 依家好似都唔覺有
細個覺得每套卡通都好好睇 坐足成日睇電視 乜歌都識唱
依家嘅小朋友可能好多都冇得睇電視
有冇人記得蒙面貓俠?
好好睇

依個正
但係上網搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞