連登仔話喱粉依種人點都唔可以做明星?

22 回覆
5 Like 11 Dislike
咁廖慧儀呢?
生勾勾棟係你面前每日J2搵真銀
連登仔見人係女又扮睇唔到?
唔撚反? 幾時一日幾十個POST反廖慧?
依個社會對女人係咪太仁慈
連登仔先敢反廖慧儀?
幾時**
定班女見廖慧儀係女就覺得佢殺人算合理 所以無咁嬲下曬火?
SAMGOR只求連登仔可以施捨反喱粉既1%注意力比佢
呢個賤女人又係極品嚟
點解無乜連登仔/絲打敢反佢
仲好似好多連登仔J佢
屌 岩岩SEARCH廖慧儀
呢4年夾夾埋埋得50個POST以下
喱粉一日都唔止啦
目測已經成萬個POST
隔離台藝人無人關心,你又唔妥
無人關心,冇乜人提就覺得唔公平

自己台藝人多人關心,你又唔制
有人關心,多人討論就嫌多
隔你老母自你老母
人命 公道
兩隻字你識唔識寫
你估講玩?比你用黎分黃藍?
連登仔幾時先肯幫SAM GOR拎返個公道?
定係因為係男人所以無咁嬲
你反喱粉同時每個POST加句 廖慧儀都係 再貼返佢點殺人真係咁委屈你?
真 條臭雞淫撚到出軌害到ex崩潰跳樓死
雖然有啲正 但唔應該俾呢個賤種出嚟搵食
真 女人俾賤男玩到死就成班出嚟公審
但賤女人害死男人 啲連登仔仲笑人beta
https://www.instagram.com/newayyee_yoga/?hl=zh-tw
做撚埋比你地 SEND埋LINK
唔入去留言屌臭佢即係支持殺人假慈悲
諗起都痴撚線 人都死左仲要比連登仔鞭
做男人真係慘
只要未到樣衰又有塊閪 啲連登仔就會吹奏
男人嚟講唔係金城武郭富城 就會踩到地底泥
因為係TVB no one gives a shit
講到尾就係tvb就唔反,viu先反
無人睇嘅台,邊個關心愛回家做到第幾季呀?

你呢啲咪雙重標準
CCViutv pr真係好柒,成日想拉Jessica拉水以為可以幫100 can翻身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞