夾 龍 蝦 阿 姐:每 次 排 隊 玩 遊 戲 就 會 有 人 取 笑 我 圍 拍 我

138 回覆
1232 Like 4 Dislike
叫人唔好笑你,又唔諗下點建人哋笑你?
正宗廢老思維
人哋就係笑係厚顏無恥、貪小便宜、唔遵守遊戲規則呀
個個都好似你咁,下屆美食節仲鬼有人搞呢D遊戲咩
推廣又推廣唔到幾多,全部人純粹嚟屈機玩搶嘢
用爛咗人哋遊戲工具係你問題,唔洗你賠咪偷笑囉
個工具實唔好用㗎啦,咁好用不如一開始俾人用手啦
咁大個人都唔化嘅,係都要人笑你至安樂
好啦,而家你去到邊都俾人笑喇,隨時連累埋家人
仲話想家人開心,姓王就啱喇,直頭改寫做「黃」啦
俾人笑到面都黃仲唔知衰咩,全個家族真係多得你唔少
千祈唔好放棄呀,繼續你嘅作風啦,等我哋繼續有得笑呀
姓黃既黃小姐準備好未
以一個人黎講 佢真係好撚丟架
但以一個師奶黎講 肯為左頭家唔要面拎咁多野返去 都係想屋企人有好野食姐
其實算唔錯

即係話師奶唔係人
姓黃既黃小姐準備好未

下下
好難唔笑你喎
唔會笑佢
嗰種貪得無厭,唯利是圖嘅心態係要鄙視佢
笑鳩你貪小便宜呀
廢老果種貪得無厭
唔笑你就奇啦
無人好似你咁肉酸啦
完全唔明2個負皮點黎
好撚好笑
你個野壞左呀

冇計
你啲屋企人就真係慘
成世都要陪埋你俾人恥笑
啲廢老最鍾意用為屋企嚟合理化自己嘅惡行
咁貪小便宜
直頭唔用工具用手

可以怪邊個

冇錯
同cctvb膠劇一樣。自己做衰野就話為佐頭家

為屋企做到咁都算唔話得啦,希望佢屋企人會識得感恩唔會覺得醜而嫌棄佢

你唔係覺得佢做得啱呀哇?
18袋鮑魚福袋
貪到咁好難唔笑你
完全唔明2個負皮點黎
好撚好笑

有兩個仔掛
會繼續笑
我睇唔到佢為屋企嘅一面,只睇到人性醜陋嘅一面
貪撚到出晒面,同蝗民搶工業鹽有咩分別
你啲屋企人就真係慘
成世都要陪埋你俾人恥笑
啲廢老最鍾意用為屋企嚟合理化自己嘅惡行

黑警就話為香港秩序
政府就話為香港市民
仆街大財團就話為股東利益

支那賤種就係鍾意拎人做擋戰牌美化自己惡行
呢隻龍蝦呀姐屋企係咪窮到唔搶龍蝦就冇飯開呀?
啲賊偷野都係為左屋企人啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞