點解深水埗特賣城賣淘寶傢俬可以咁多人去搶?

303 回覆
31 Like 240 Dislike
37.7起呀 叻唔切
佢有分幾隻size 再加幾多層
37.7得1層 特賣城係賣3層果款
你睇返個size+3層先cap圖啦
之前有啲勁核突名牌貨
都大把人搶

有次賣萬寧牌定澳寶沐浴露
賣得仲貴過萬寧
都有人買
啲人好似撞邪咁
佢仲平過淘喎
佢大貨入,點都平啲
淘呢d先煩 有重量運費貴 俾少件/爛件又要麻煩

買mon貼mon殻淘寶就好
計埋運費先講

批發價

仲要摺得,運費好平
咩叫叻唔切?我有講自己感想咩?張圖咪寫住HKD 40.88-265.35成個range。樓主#1又冇講賣幾闊同幾層,貼個range出嚟有咩問題?你自己幻想人哋覺得係最平個價就話人叻唔切?你而家就真係叻唔切喇,屌你老母臭閪
有時計埋運費淘寶仲貴過佢
咁去到冇咪冇囉
咁人哋行過見即刻有得買就梗係買㗎
個個咁鍾意淘寶等一段時間先送到落嚟?
3層
樓主#1有講幾闊同幾層?
唔想煩
想問Ching買餸係咪都直接去農場/田度買
你弱智唔係扮
賺到儍….但好懷疑賣次貨…
過手引,唔洗等
入左個nmic谷之後少左淘,多數樂天,amazon 正勁多,除非冇先去淘
新經濟觀察丨1688帶源頭供給入淘,源頭貨出廠價或成消費新常態
https://lih.kg/3659675

以後唔洗去深水埗特賣城,1688 廠都玩埋淘寶出廠價
新經濟觀察丨1688帶源頭供給入淘,源頭貨出廠價或成消費新常態
https://lih.kg/3659675

樓主#1從來冇講過特賣城賣幾多層同幾闊,正常人睇完呢啲咁嘅post都唔會特登上Facebook搵原post嚟睇。呢個post邊啲係PR一眼就睇清
可能樓主覺得特賣城d野都係好似佢咁係 淘寶一件件買落嚟
樓主#1從來冇講過特賣城賣幾多層同幾闊,正常人睇完呢啲咁嘅post都唔會特登上Facebook搵原post嚟睇。呢個post邊啲係PR一眼就睇清
日本城德製dove 沐浴露都好平,樓下就買到
或者調轉
樓主係大戶 一次5000件
呢個膠櫃真係好撚垃圾,之前貪平買過諗住裝下公司啲美術物資,感覺非常脆弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞