召喚愛登力!聯合國安理會通過加沙停火決議,美國投了棄權票!

68 回覆
11 Like 15 Dislike
人咩
我屌你呀
你咪同以色列🇮🇱比哈馬斯殺死嘅平民講囉
去好落埋地獄講
以色列既平民係平民,加沙平民唔係平民?
我囯大中华有句俗語:
撩人者賤,打死無怨

加沙平民係平民,咁以色色平民唔係平民?
所以話兩邊都有問題囉,而家淨係以色列係殺緊平民,所以未要停火囉

為咗選舉都幾醜陋
以色列總理內塔尼亞胡失控,無視 拜登 的"紅線",續攻拉法
https://lih.kg/3649191

唔係,一早警告左
以色列唔止打加沙, 仲借機搏懵食緊西岸地方.
拜登喝左內塔尼亞胡幾次都喝唔停,
甚至出動制裁去對付西岸班settlers,
但佢地有以色列政府包庇, 制裁都無用.

settlers利用暴力+恐嚇去逼遷巴人, 點計都唔啱數.
你打加沙打哈馬斯, 其實拜登已經無制止,
但settlers係赤裸裸既壓逼平民, 愈做愈過份.
本來美國已經出錢出力棒起阿巴斯做巴人代表,
settlers咁搞法, 美國多年努力會全部付諸流水.

當內塔尼亞胡已經失控, 美國就一定要stop佢.
口講無用, 要開始郁手做野.

加沙平民的確唔係平民...
其實係唔知點解 MSM / 左膠會撐巴,攪到迫咗民主黨要撐巴,一向美國正苦唔論乜黨都係撐以
加沙平民投票比哈馬斯
加沙十幾年無投票,以色列屆屆都投票
以色列唔好打又話人屎波,好好打又話人唔仁道,唔講武德,左膠真係好煩
以色列屆屆選關乜事,哈馬斯打柒人先
Bibi真係寸過頭,堂堂美國國務卿親身去以色列好多次同佢傾,次次當人臭四。
直頭串過馬撚

無美國同佢撐住國際壓力,中東d 即時開佢拖
屌你老母臭閪你fuck off啦俄毛.
屌你老母臭化閪你fuck off啦俄毛, 唔好係到扮中立.
出撚返去開你既濕撚鳩post啦.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞