乃木坂46討論區#46 : 秋元真夏BBG、白石麻衣生日快樂

1001 回覆
8 Like 24 Dislike
Hkexpress真係delay之王,佢講嗰90幾%嘅準時率係點得翻嚟

點解仲會delay
同台風有關?
你check下好d

一開始係話因爲架機遲左到先遲,遲左成個鐘
而家最新宣布因爲香港打風要delay到2145japan time先飛(呢個就唔怪得佢啦
Hkexpress真係delay之王,佢講嗰90幾%嘅準時率係點得翻嚟

90幾% delay 下話

飛得多班圍返咪90幾
Mtr都話自己99.9

點解仲會delay
同台風有關?
你check下好d

而家最新宣布因爲香港打風要delay到2145japan time先飛(呢個就唔怪得佢啦

個風只會越打越近香港

點解仲會delay
同台風有關?
你check下好d

仲有地勤d英文真係聽到黑人問號
佢地d發音真係好恐怖

點解仲會delay
同台風有關?
你check下好d

個風只會越打越近香港

出去住晚再claim保呀
跳跳虎比tg me

點解仲會delay
同台風有關?
你check下好d

個風只會越打越近香港

出去住晚再claim保呀

你用日文咪得

飛得多班圍返咪90幾
Mtr都話自己99.9

官網話70.7%
跳跳虎比tg me

NanaseHoQQ

飛得多班圍返咪90幾
Mtr都話自己99.9

官網話70.7%

我記得佢機上面有張宣張野有講過
上次香港8號 國泰同UO delay幾個字之後都照飛

呢個10號喎
6月中打風嗰次UO凌晨機返
落機仲係8號出到嚟就變3號 都只係delay咗半個鐘起飛

係行李佢無跟機上 嗰晚先送過嚟煩少少
跳跳虎比tg me

NanaseHoQQ

跳跳虎比tg me

nanaselovesjumpjumptiger

舊登pm you?
跳跳虎比tg me

NanaseHoQQ

直接add 我PSN
[secret]Rusty--Boy[/secret]
直接add 我PSN

跳跳虎比tg me

nanaselovesjumpjumptiger

舊登pm you?

一係你add me lor
Manatsuhoqq

呢個10號喎

午夜前後先上8號 未到10號
不過返到黎香港 除左的士
應該無晒車出市區
除非趕得切機場快線
直接add 我PSN

直接add 我PSN
Rusty--Boy

幫你加番
而家無人知

直接add 我PSN
Rusty--Boy

幫你加番
而家無人知

我都柒撚埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞