莫斯科恐襲死137人 直飛北京機票漲至逾5萬 中國留學生群内傳「出門要背著國旗」 五星紅旗被炒至一張43元

70 回覆
73 Like 15 Dislike
咁即係中共同ISISK有秘密聯繫
莫非...
另《第一財經》報道指出,從莫斯科飛往中國北京的直飛航班票價亦應聲上漲,尤其是事件發生的後兩日,即23日及24日。其中,24日從莫斯科飛回北京的機票均在萬元以上,並顯示只有少量機票,國航的航班更是只剩5萬元(約5.4萬港元)以上的頭等艙。報道稱,上萬元的票價將一直持續到30日,但恐襲時間前的回國票價均穩定在4,000元(約4,300港元)左右。

on9標題黨
背國旗走有撚用
ISIS 一樣 head off 你
好想幫佢本護照加個發光特效
點解唔飛英國或者任何一個歐洲國家?

啊,因為你本廁所板邊度都去唔到
避彈國旗有冇得諗
即刻專人專機直達祖國
用a4紙print咪得囉
証明去得俄羅斯留學嘅強國人
智商真係好有限
之前covid又係成班XG人搶住返hk
XG人同大陸人都係咁驚死
獨裁共產國家都係咁黐線
樣樣嘢都唔及民主大國好
咪要殺人放火搞搞震囉!
賊黨就係睇死韭菜弱點
知道韭菜唔敢推翻佢哋
換轉第個民族隊冧咗九世
ISIS-K 同塔利班一早反轉豬肚
中國同塔利班係 friend
拎5星旗同火車頭出黎死快 d
Escape from Tarkov
2024年版嘅心口掛勇字
咪就咁入,共產政府做嘢洗諗架咩
俄佬打烏要有國旗走佬,都可以理解為廢事俄佬打錯自己友,但今次恐襲要帶旗真係唔明,又係暗示唔好殺錯自己友
On9 你係唔係差本中國護照呀
出事嘅時候吳京會渣槍沖入黎問你:
你还好吗 老铁 背靠祖国
没事儿 甭怕 咱们一齐走

然後再抱你走,即刻一腔熱淚湧瀉
打仗唔走,而家先來走
On99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞