原來宜家m記都幾高人工

285 回覆
1367 Like 56 Dislike
都算跨國集團經理仔 有雞脾食
正常係四個鐘一餐普通野

第二餐就有貴小小
例如 雞翼 巨無霸
剩係食妹妹仔都夠爽啦經理位
唔洗日日坐車出市區
新界人士係幾吸引

係咁拎色色粉 色麥樂雞 雞翼
拎鮮奶沖野飲
住公屋嚟講係幾荀嘅
佢哋自己都有請MT
我都見過
樓主請人??
10年前做過 基本無一日係可以正常放工
基本一定係加2粒鍾 接受唔到 長期唔準時放工
1個月裡面加班2-3次可以接受 超過就算了
所以 做咗半年之後走人。
我係咪去錯論壇平時啲post 2年轉一次工每次+30%,3年工作經驗35k-40k 都要比人屌垃圾
lm
我仲番緊第份工
得閒兼職麥咋
m記放題加妹豬放題點都試返年先
早升嗰啲分分鐘廿歲就升
年年加人工 福利唔錯
算係咁啦
係好多女m底
可能你平時睇佢斯斯文文
但一到夜晚喺張床到就係隻小野貓嚟
係咁追撚含
女仔係著粉色衫喎
美國1上市公司做Manager, 溝死女
人地樓下返工,呢啲位放工就攞低個腦唔使煩仲可以”manage”啲pt 妹妹

人各有志你睇唔起人阻唔到你,但人地份chill 住過日子,冇咩必要care
根據政府統計處公布的數字,2023年5月至6月本港僱員的每月工資中位數為19,800元,較2022年5月至6月的中位數19,100元高3.5%。

在2023年5月至6月,本港僱員每月工資的第10個、第25個、第75個及第90個百分位數分別為10,400元、14,300元、31,100元及48,500元,較2022年5月至6月的相應數字分別高3.8%、4.3%、3.1%及2.6%。

2023年5月至6月本港僱員的每小時工資中位數為80.1元,較2022年5月至6月的中位數(77.4元)高3.5%。每小時工資的第5個、第10個、第25個、第75個及第90個百分位數分別為44.4元、47.7元、57元、127.6元及 204.2元。

在2023年5月至6月,男性僱員的每小時工資中位數為89.6元,而女性僱員則為70.7元。按年齡組別分析,介乎35歲至44歲的僱員的每小時工資中位數最高(94元),其次是介乎25歲至34歲的僱員(82.4元)和介乎45歲至54歲的僱員(82元)。

又話連登巴打人人月入5萬既?
18000係面個浸
食一隻妹豬
出面叫價都5000up啦
一個月放題食妹豬
自己諗
粉紅衫係開party姐姐
都可以指揮d 散仔
100米距離番工
急屎可以番屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞