BanG Dream! MyGO & Ave Mujica 討論區 (13) まるで一生のような一日

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
連個特典都無埋
話左,去排現地啦,之前幾次通販都係要搶
咁搶唔到又冇蝕嘅
梗係試咗搶先
燈, 愛音, 不爽世立牌首先賣哂
soyo>tomori>愛音>taki 貓貓未賣曬
無特典放棄 到時排現地算
仆街遲左半粒鐘上去已經賣哂
無諗過中之人襟章去得咁快
好似2分鐘無哂
痴線真係要1min內
當你禁緊立牌個下 已經冇哂 少癲
好多炒狗….
大祥老師與她的偶像
要日本電話
仲要打電話去認證
煩囉
又養力千
點解啲強國人咁癲個個都起晒底,真名、學校、鄉下都起埋
可能我上年先開eplus ac,都係要電話認證,
所以覺得冇咩分別
賣飛網煩啲都正常
好地地賣Goods嘅online store都咁煩就幾有問題
凜寶同陽菜嗰個係因為佢哋要去大陸演出,張登記表要寫實名,雖然張公開form本身係得第一個英文拼音字母、其他字係打咗星,但有內部人士流出。

蜜柑嗰單就主要係佢都講咗好多幾獨特嘅資訊,eg 老家係千葉開神社,做過巫女,有廚師牌,砌下砌下就有個好完整嘅profile,再人肉搵就真係時間問題。

另一個就社會問題嚟,佢哋全部都00後,而家基本上好多個人資料而家都全部上晒網,特別係啲學校新聞嘢(邊個邊個攞咗學界咩獎嗰啲)或者地區新聞通常唔會特登遮名或者好有安全意識,所以基本上一知咗真名就可以乜都搵晒。
會唔會又要搶
咁又係嘅 大家都係想買嘢支持吓
不過佢要日本電話認證但係又冇block海外信用卡係咩事
好慘 Mygo嘅立牌賣晒,PPP嘅立牌全部仲有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞