[四月新番連續兩季播放]狼與辛香料

912 回覆
68 Like 2 Dislike
一個饑渴左10年既男人同一個饑渴左幾百年既女人(?)

男主當初唔踢赫羅落車都係因為想有人陪,單身左10年連自己隻馬都想溝,明知帶個女人係身邊使費會大增之餘又會綁手綁腳都肯制,男主單身左10年已經饑渴到咁,更何況單身左幾百年又無人類貞操觀既女主
性慾 同 感情 要分返開

觀眾眼中都不過係第4集
正路嚟講仲係好似頭三集咁嘅距離
去到第四集就無論肢體定情感上都親密咗好多
饑渴唔一定要係性慾,渴望一個分享親密感情既對象都係饑渴

同埋唔好唔記得,雖然現代人講感情循序漸進,但脫離呢種方程式先係浪漫,羅密歐茱麗葉一見鍾情好合理咩?Titanic識左幾日就殉情又好合理咩?

再者都係果句,羅倫斯可能都有果種循序漸進既戀愛觀,但赫羅肯定無
冇話唔可以有激情只係而家動畫描寫好似缺失咗啲嘢咁

明明之前濕身都係怕怕醜醜
咪就係赫羅識玩,知道激起男人既保護慾同罪惡感比剝光豬更有效,所以基本上已經食死左男主
我都覺不過未得閒返睇舊版睇下個分別
我記得舊版前期仲係戰友mode+少少挑逗居多
當然你話對白上係無咩分別嘅
赫蘿有怕醜過咩??
舊版都無乜分別
小說都係咁上下

其實赫蘿作為狼嘅肢體接觸係好平常
小說嘅外傳入面講述過赫蘿未去條村之前嘅其中一個經歷
記得佢都係有故意親暱接觸個男仔玩佢
所以佢老早就知點控制男人
一有咩事扮個可憐樣就得
再加上今集都講佢太耐無接觸人, 所以情感爆發搵人尋求慰問
赫蘿餐餐都要食好西飲靚酒又美帝portion
一晚餐費夠羅倫斯食一星期
佢幫羅倫斯賺嘅錢應該夠有突
140銀幣抬價抬到去210銀幣

最強馭夫術就係幫個男人賺錢
彩都俾晒個男人拎
自己求個男人幫自己駛錢
滿足晒男人嘅虛榮感
好似食咗白粉咁...
呢套好似扑咗但冇真係扑嘅鏡頭?
男人啊
印象中好似係
你講教會除衫個幕?
咁知自己會咸濕所以避開唔望好正常

BTW
就算唔知你講邊幕
羅倫斯都正常反應喎
有條女第一日主動痴埋黎, 你都嚇一嚇
兩三日連女方都唔介意, 自然自己都會大膽
唔通你成世都係毒撚怕女人咩
第五集有兜一兜holo真係神明,所以變幻莫測
我仲以為跟返舊動畫進度

佢由頭開始 又要搶多次
舊版真係太耐之前喇

Q到變埋柴犬
萌狼教科書式溝仔大法
不斷問條仔借嘢
今集又欠多一筆債
屌你係咪Netflix set錯時間,最新果集係咪仲未放上去
根本就係
赫蘿仲屌鳩佢帶自己行地下水道, 唔係光明正大咁嚟救人

之後又扮可憐傷心樣
完全玩弄羅倫斯於股掌之中
小說都係頭幾本由大野狼變到愈黎愈可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞