[Uaena] IU 討論區 (45) - 港場用trip.com賣飛真係祝大家好運......

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Yes
應該易好多
offer god
咩網抽
官網,開始咗了
祝大家聽日好運
聽講有3成飛同埋trip.com多過大陸個携程
乜鬼都嘈 一齊體驗下食黃牛啦韓國人
兩邊都傷,
見到其他concert D歌手行去觀眾席全部人舉住手機郁都唔郁拍片, 歌手點諗?
台灣演唱會一向觀位一定係內部公關飛, 今次主辦開埋聲有5%係賣, 搞到果兩日最前果排可以冇應援燈, 成排人唱乜歌都冇反應
韓場優點就係粉絲比例極高, 應援一定夠聲, 場場live clip都會揀韓場.
E家咁搞, 中國fans咪用錢搶飛囉, 不如EDAM自己做埋黃牛拍賣D飛俾IU賺埋仲好啦
*台灣演唱會一向靚位一定係內部公關飛, 今次主辦開埋聲有5%係唔會賣
如果係黃牛集體開PO搞事都算,
如果係fans既真係蠢比壞更可怕.
19年121000won (~100美金)
24年165000won (~120美金)
放眼全球都係最平既玩法, 唱足3個鐘以上. 會員優先. 咁多特權仲要嘈
易閪咩
上次橫濱咁多輪加大阪上輪都抽唔中
Trip 50蚊手續費一張飛好耐冇睇con 而家加到咁
覺得已經可以收皮先 梗係覺得trip.com伏味濃
50蚊姐, 有飛嘅話5千我都比
去佢寫字樓取票,咪排到仆街?
見佢得兩種拎飛方法 一係現場 一係上佢寫字樓
我諗拎飛都要排番幾個鐘隊
到時啲秩序一定好混亂,諗嗰個真係好弱智
只係覺得狼死左啲 我3個去 都150
得2日仲要限時段拎 想知trip賣其他係咪都咁
我見佢咁玩法,懷疑其實係咪好少飛拎出賣?
全世界用apps 搶 玩爛左啲網頁搶飛的bot
外國場都係咁
2日前先拎得飛
唔想你拎去賣黃牛
唔做都得 用訪客身份

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞