著過CROCS真係返唔到轉頭

17 回覆
9 Like 49 Dislike
印象中個次係有間店執笠 , 無意見到對黑色CROCS,佢同平時見開的crocs好唔同,全黑,個頭係橫間窿而非圓窿 , 皮都有D特別 , 價錢都唔貴(2XX元) , 咁大個仔未買過涼鞋,見平平地就買左對,志在打風落雨時有對鞋出街。

從個日起,真係除了返工外,出街就係著佢或者波鞋,crocs最大特點係舒服.....著開波鞋再著Crocs好似唔帶套扑野的感覺......

其次方便......好似拖鞋咁唔洗用手都著到.... 最後易洗(試過著去沙灘好方便)同埋唔臭 , 而且都幾耐著,著左成年個底先平哂(差D冼死)

我相信好多人同我一樣著完之後都唔會理咩羞唔羞,因為對鞋真係好正~ 已買人生第二對~

仲有樣野.....對鞋條帶我好似從未用過
有冇圖
想知厚底有無邊間有折?間間都原價
we are talking about CROCS
Birkenstock, pillow slides 都係
潮流嘅嘢我真係唔係好識,但見人著一次我笑鳩佢哋一次
我覺得啱老人家
水腫腳唔會被鞋迫到

但後生就算啦
仲有大肚婆
真,我不嬲都當拖鞋係屋企著
著黎落樓下就會,
出街就唔好,
見啲人著對襪再著佢,
真心核突
咁Nike 拖鞋著襪呢?
都係唔好啦
外國好興
可以search下George Bush crocs
利申希望呢世無需要著crocs
但我唔排除自己老咗爛腳需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞