[Always interest] 車迷季初等死討論區

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
翼鋒簡達華被車路士斟介,有可能離開國際米蘭,轉會費報稱是2700萬歐羅。

英超開鑼日,車路士新球季首場2:3不敵般尼,加上球隊人腳不充足,干地很想買入球員補充人手。

| #Spalletti: "I'm ready like the players for this start of the season. I'm very excited." #InterFiorentina pic.twitter.com/EXFWhGnceR
— F.C. Internazionale (@Inter_en) August 19, 2017

然而,史巴列堤堅拒放人:「我要留人,球會同意我的做法,簡達華現在不會放走。車路士可能想行動買人,不過記者們比我更加清楚,也許我應該請教你們。記者太懂得寫上不同名字讓球迷閱讀,我也經常中招。無論如合,我滿意現有的人腳。」(Goal.com)

又唔放
今年3個風吹黎
3個都東登

有8號就得架啦
無謂打咁大

維持時間短先死
東登本來就弱過西登
早登陸>早減弱>短8

呢D爛臭風
唔打好過打
假又無得放
打完仲多野做左
真係多撚謝

仲要又焗又熱
翼鋒簡達華被車路士斟介,有可能離開國際米蘭,轉會費報稱是2700萬歐羅。

英超開鑼日,車路士新球季首場2:3不敵般尼,加上球隊人腳不充足,干地很想買入球員補充人手。

| #Spalletti: "I'm ready like the players for this start of the season. I'm very excited." #InterFiorentina http://pic.twitter.com/EXFWhGnceR
— F.C. Internazionale (@Inter_en) August 19, 2017

然而,史巴列堤堅拒放人:「我要留人,球會同意我的做法,簡達華現在不會放走。車路士可能想行動買人,不過記者們比我更加清楚,也許我應該請教你們。記者太懂得寫上不同名字讓球迷閱讀,我也經常中招。無論如合,我滿意現有的人腳。」(http://Goal.com)

又唔放

8月從來都係難買人
除左8月31 臨尾大家鬥bid
今場要教訓下熱狗班仆街仔
ufc
終於唔洗睇cahill
有無人今季踢得1場已經展望下一季?

Antonio Conte wants to be in charge of Chelsea for "many years".

➡️bbc.co.uk/sport/football…

捱到今年再講

比熱狗 ko 可能都88
Antonio Conte wants to be in charge of Chelsea for "many years".

➡️http://bbc.co.uk/sport/football…

捱到今年再講

比熱狗 ko 可能都88

12未走既話有幾長留

一日鳩層仲係咁運作有咩可以展望
玩FM 啲劇情有冇一個會好似車咁冇人用
冇既話我想有個咁既劇情

我玩左幾年FM
咁多年車(AI)次次都係買二線球員 符唔符合現況

玩得FM 通常都係自己有得負責埋買/賣人啦 唔夠錢最多買渣啲 唔會無人用咁鳩
Lemar alexis Sandro fabinho vvd aoc Gaya 831👌🏻
真係眼淚都爭啲流出黎。。。
好耐冇見過咁强嘅曼聯

我上季開頭都見到好強嘅曼城

接受現實啦

已經寄望下季切囝返黎救隊波 今季棄權了
好耐冇見過咁强嘅曼聯

接受現實啦

今年隊曼根本係挑戰歐聯既級數

已經寄望下季切囝返黎救隊波 今季棄權了

系=.="

咪又係賣=_=
講真 咁既陣容得啖笑
Sandro AOC Fabinho Candreva 四個簽哂
我送4件波衫
好耐冇見過咁强嘅曼聯

接受現實啦

希望可以bin你
Sandro AOC Fabinho Candreva 四個簽哂
我送4件波衫

出招了
我送4件波衫

出招了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞