林鄭月娥懷念區

16 回覆
2 Like 21 Dislike
死左?
回歸後無個特首做得好,由爱国商人,到港英餘孽,到地下共產党員,又到港英餘孽,最後中共決定都係用返自己人,核心全權操作。

林鄭?中共話佢陽奉陰違!

其實佢只係性格缺陷,自以為是,乜都去盡。但最後,佢最少識得後悔
回歸後無個特首做得好,由爱国商人,到港英餘孽,到地下共產党員,又到港英餘孽,最後中共決定都係用返自己人,核心全權操作。

林鄭?中共話佢陽奉陰違!

其實佢只係性格缺陷,自以為是,乜都去盡。但最後,佢最少識得後悔

佢最少識得後悔??

are you kidding me?
林鄭最多係後悔自己太柒
攪到連任唔到
相信佢唔會後悔對香港人做過既事
你無睇佢想停推"送中"?但中央習決定用国安法治港
第二,你以為邊個派錢最多?
佢想停? 會唔會太天真. 傀儡 , 人叫佢做乜就乜㗎喳
你無知啦,事實上係停咗
哦, 你啱
當日警隊屌張建宗(政務司)嘅時候,代表林鄭已經失去權力,警察由中央直接指揮了。
所以我話,林鄭係香港最後一任特首,往後嘅,只能講係中国香港市長

市長 李家超
我又唔會懷念佢 認同佢係最後一個特首 呢個人係性格問題 但佢有做過官至少有國際視野 至少啦

宜家果個就乜都夠膽做 只可以講 返唔到轉頭了
打工遇過女上司就會知道
外面請番嚟空降嗰啲都還好
慢慢由低升上嚟嗰啲先最仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞