唔洗成日問x100 定 Q

32 回覆
3 Like 13 Dislike
爭咩吖 兩樣溝埋一齊做Q100咪得
又有Fuji靚色又有Q既「貼牌」元素
Crop 機變埋FF
洗脫Panasonic 貼牌機污名

個色感同比例唔似
係個閃燈位擋住姐
起碼有個假偽rf 窗仔似Leica M
點都似過部Panasonic Q
轉頭富士出個聯乘要賣廿萬鳥

雖然都好撚柒 不過都好睇過部Panasonic Q
好柒 唔爭在屌埋數碼m啦 一樣好柒
Your face your fate
你條柒頭 拎部m11p 都係柒頭
唔關部機事 不過你都買唔起
同場加映
乜真係咁鐘意貼牌 唔怪得咁多傻仔買貼牌Q
哎吔 咁大反應做咩啫
好尷尬 m11———————P
唔講以為你係Erwin
你係咪極度自卑生成極度自大?
邊怎睇得出大反應
笑你柒頭比部m11p你都carry 唔到
不過你班死窮撚多數係咁 慢慢ff 啦

哎哋 唔好嬲啦 咁嬲做咩啫
網上討論吓
巧想睇C hing 用Leica M11————P 對住鏡自拍點carry 相機
等大家唔好ff配埋個皮袋 巧撚型棍子
勁,3家大crossover
連基本fourm 規矩都唔識
叫人自拍自己post 自拍先啦
垃圾又ff人地心情淨係識出口術呃自己
問題就係你身上浮現咗出嚟啦
對於優秀嘅嘢只有彈無讚
劣等嘅嘢返而推崇
圍自己爐空想FF自我發酵
我話你條囡幫我含緊撚你信唔信?

係咪踩中你買唔起digital M要買貼牌Q呀?
好心你窮就比心機搵多d錢
Know your face 人柒就咪咁自大
越低水平的人越自我膨漲

Panasonic Q都係一樣Sony sensor ,Panasonic 機身鏡頭 Leica 貼紙
哎哋 咁嬲做咩啫 嬲到打字手震震
網上討論吓啫 又話識規矩咁型自動波自拍啦 仲要人叫。 配埋個漆皮袋 巧撚型

文盲?又屈人讚Q 無M又盛
Digital M有幾優秀? 有無你咁優秀
一路對你有彈無讚 Leica 專家
人生第一部Leica
你條柒頭又縮 你真係好撚柒
一張圖都冇仲好意思叫人自動波
冇話digital 優唔優秀 根本冇得比
但你連部入門機都窮到買唔起咪就係垃圾囉

你又知我手震? 你條囡講你知?
係呀你條囡佢含得好肉緊
佢仲同我講你住公屋推個老母出黎做雞乞食

真係鄧你陰鳩公 仲夠擔死攞自己同人比
知唔知個醜字點寫?
開心就好
哎吔 咁大反應做咩啫 咁嬲做乜
好尷尬講啲嘢 有精神病?
唉 你條白卡公屋仔住公屋都睇自己唔起
心理唔平衡極度自卑變極度自大
仲要拉埋人落水當正其他同你一樣可悲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞