COLLAR討論區 (927) COLLAR Crush Live 2024 Day 1!連登應援花籃登場!

1001 回覆
50 Like 9 Dislike
大家今日變曬狗仔

禾冇 仲係貓仔
由全民造星IV開始至COLLAR正式成軍出道兩年多,時間上唔算好長,但各位成員同幕後支持團隊所面對嘅聲音、質疑,經歷過嘅波折高高低低,相信超乎妳哋想像。可幸嘅係COLLAR妳哋各位成員無放棄,無退縮,繼續用妳哋汗水努力創作出各式各樣歌影視新作品,向妳哋目標邁進...「香港都可以出到一隊好勁嘅女團!」而晌呢個艱難重重環境底下,更見證到妳哋各位成員不斷進步,團魂越變強大。

尤記得COLLAR妳哋唔止一次提及過最享受舞台表演,感受現場觀眾反應歡呼喜悅。由於身為海外領粉嘅關係,晌呢兩年多對妳哋重要嘅公開表演同活動... 2022年度叱咤樂壇流行榜頒獎典禮、《The Bright Side》形體劇場X新歌發佈會、「The Bright Side號」觀光巴士、中環海濱Clockenflap、博愛So Me Show Music、元旦沙田馬場「好運1月1」、《COLLAR 2週年生日會》等等均無可奈何地無法親身參與。

直至今日,我好想大聲話俾COLLAR妳哋7個女仔聽,妳哋第一個演唱會COLLAR CRUSH我終於可以親身晌現場向妳哋歡呼尖叫,希望妳哋都感覺到妳哋所擁有嘅吸引力同感染力,係強大到可以令一個海外領粉暫時放下工作、放下家人(感謝支持),飛越9600公里去參與妳哋呢個夢幻時刻。期待COLLAR今年所有新作品,今晚聽晚後晚演唱會見!

長文
第一句以為做咩事學驅仔PO新聞
又有長文
支持長文
係愛呀哈利
長文
我都以為係新聞
你就係記者
你下星期三又跑
咩檔
長文
第一句又真係幾似新聞
未排位
驅仔今個禮拜日係咪會入場
10個鐘
踩櫈背衝上台有冇得諗

好似佢頭幾步咁:
https://youtu.be/8cTR6fk8frs?si=R2nd89mYQFs9-0TS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞