日產GTR宣布停產

241 回覆
329 Like 8 Dislike
Teslun成日炒就係因為鍾意直線板電
揾tesla同gtr 比係極大侮辱
GTR大把野改
人哋講緊架車本身保值,你就講整車貴

如果一架Tesla Model 3同一架GTR R-34擺喺我面前比我是但揀一個揸走,我相信只有你依啲傻鳩會揀架Model 3
驚整撚到仆街證明你唔應該買GTR
GT-R換電有幾貴,又唔係電車
Tesla換電咪十幾萬,但係渣成8年以上都未必洗換
GT-R 你換波箱又幾錢?平時保養呢?
仲未計平時入油用車成本
Tesla 唔係咩好車,但講整車,冇乜車拍得住GT-R
咪姐係有r36
R34值錢咁多,冇得比
但係R35 先係現行款,用返R35比啦
咁老實講 Model X 咁撚大架SUV
直線加速 中段加速 都屌打GTR 未來一定係電車世界
冇得你唔認
https://www.roadandtrack.com/news/a46265765/porsche-taycan-nurburgring-record/
垃圾T車可以落場比賽再講
啲窮撚係咁聽人講下咩都唔識又要扮識野入黎討論
改小小嘢就出部R36又可以玩多幾十年

入油再講和諧號行電都好快
轉灣地板油啦架車咁勁
07, 08年果時 50萬都買到
早幾日俾海關截停嗰部係GTT ER34嚟
又撚狗
早兩年先話停產
啲水貨佬狂搶
點知炒完又再出
無可否認,電車性能上係比傳統油車強。

但就好似機械錶一樣,準度比電子錶差但一樣比電子錶值錢、比電子錶靚。

喺我眼中,一架棍仔GTR絕對正過一架Model 3好撚多,相信大部分愛車嘅人同我睇法都一樣。
選擇得買GTR而唔買tesla嘅人
你幫人擔心整車錢
笑死
電撚又衝入黎柒
預備出R36掛
R35都咁多年,仲facelift咩
改完屌打tesla 牛馬呀小朋友
講直線搵呢部直接收你皮

去跑紐北15年Nismo GTR跑7分8秒
垃圾T車Model S跑緊7分25
講緊仲有幾部GTR快過7分25
人地講Nürburgring,你po條直線鬥快片係做乜勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞