免費易經占卜(50名額)

74 回覆
1 Like 1 Dislike
規則 (違規者一律唔覆)
1. 兩個月內占過嘅問題唔占
一問多占 對天意不敬 會有業報 請自重
2. 答案有效期2024年3-5月 答唔到好遠嘅野
3. 只限一個問題 不設追問
免費不能洩太多天機 你&我會有業報
4. 唔可以催我
5. 覺得準可以比返個

做法 (做錯答你唔到)

1. 喺度留言或經tg問 都係限50個 ID係 tjghkd
喺tg問唔好嘥時間hi我等我應直接落step2

2. 留低你嘅問題同少少背景
例一 想知事業運,有份工,想轉工
例二 男友對我睇法,一齊咗六年
例三 復合機會,一齊咗兩年,分開咗一個月

3. 誠心諗住你條問題 然後喺1-64比"1個"數字我
係1-64 1-64 1-64 (重要嘅嘢要講三次)

e.g. 有條仔溝我, 受唔受好? 63

如果覺得好準/怕免費知道左天機會唔好
可以捐$20-30去你想捐嘅機構 積返福就得唔洗課金比我
想知依個男仔 可唔可以行落去 17
頭post講咗呢個占卜只係去到五月 你所指嘅行落去可能係講緊成世流流長就幫你唔到啦
如果講到去到五月呢 其實係ok嘅 不過有個建議 唔好為咗唔想起衝突而死忍自己嘅感受 可以多啲溝通去磨合
2024香港樓市
多謝🙏 大師
如果想炒賣賺錢嘅話,要自己付出努力去分析,否則不是你財不入你袋,我唔會提供投機嘅占卜。
自住嘅話,可以提供嘅占算係睇該物業適唔適合問事人居住。
同老婆拗交,幾時好返? 14
如果問題太私隱可以TG搵我
https://t.me/tjghkd
佢猶豫緊㗎啦,你再落多啲功夫嘅話,應該都好快好返,唔好咩都唔做啊

貼堂 多謝有巴打捐錢幫助小動物
想問今年內老闆會否安排我到總公司training?

謝謝
頭post講左問到五月 所以問唔到”今年內”
想知我同前任關係會變成點(目前分咗手無男女朋友名份但又未斷哂) 38
抽到嘅卦象係同收割有關 所以係會割斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞