Bitcoin/Crypto 集中討論區 (518) 比特幣回調已完成,劍指All time high!!!

981 回覆
1 Like 1 Dislike
咁可以再跌嘅,仲有廿幾日
幣巿行得好快

最緊要散户永遠都係食完棍先知乜事
發現唔敬畏市場,真係會俾人懲罰
槓桿開太大 5張mstr call真係cls
如果我係你我就買100股mstr然後每個月sc賺幾皮算
主要係太近期,一個weekend俾人收皮。
仲有咩好買,全部都貴哂
幾時到eth發力
其實之前落到60000佢都叫中左一半架喇,
另一半話30%去到50000我覺得呢d可遇不可求既
寧買當頭起

我啲同事見到升返曬
拍曬枱 眼紅都想入了
我叫佢果一百粒出來買 BC 同NVDA
只但死一邊都唔會total lost
睇黎睇去,成個倉得eth同 l2最廢
點算,唔通加注eth同l2
反而我想知春袋巴啱啱玩幣嗰frd有冇update
起manta renew度押晒 咁可以點玩?
係咪等manta派nft就得
altlayer換左d先識升 黎緊放上swell先
兩邊分開既,Aperutre暫時得twitter discord兩個任,唔知之後會加啲咩

btw manta renew果邊update左,有得claim box了
今晚番去manta開箱先

https://medium.com/@aperturefinance/the-intentional-campaign-7-3307e91af884

睇左佢編medium
Manta Renew Campaign and NFTs

Actions performed on ApertureSwap on Manta L2 will receive more points.

NFTs from Manta’s Renew Campaign will also convert into points. This includes any of the following NFTs:

Common NFTs:

Solver Seeker
Intent Architect
Network Pioneer
Automation Vanguard
Legendary NFT:

Genesis Solver

做Transactions都有分
炒meme 啲錢都係預無哂。你唔係ALL in 掛
之前我有個comment 講以前d cycle 回調係愈黎愈細+高到低位只係幾日時間,大概每兩個月回一次

今次好難到 -30%, -20%左右差唔多
唔覺有
有ETF 大把托盤
多左冷靜同有實力既投資者
所以好難好似以前咁跌 30%, 同埋過左ATH, 高到低有 9成時間都係幾日就回調完

draw some random lines
to the moon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞