洗衣機用左唔夠1個月就壞E21

47 回覆
11 Like 1 Dislike
好煩 點解 panasonic 都咁廢 買左成5,6千蚊用唔夠一個月就壞

個保養有無得成部換左佢!?

清晒排水口乜都無,又完全去唔到水

約信興維修要2個星期先有期,仲要得閒日選

無得洗衫 世界未日
洗衣店頂住先
可能係個水泵壞左, 我買過3次洗衣機發現唔同牌子既呢個位都係好易壞
你買得一個月即Call人黎整好易搞姐, 過左保就煩d要出去搵人幫你換
點解 panasonic 都咁廢

Panasonic除咗廚房電器同通風之外,其他嘢真係廢
買左SIEMENS 用得好爽
Possible blocked pump
Front Load Washing Machine (E21 Error - Possible blocked pump) Print. If you are experiencing this error code, it is likely there is a blockage in the hose or a small foreign object which may have blocked the pump. Be sure the hose does not have a kink behind the washer
之前部洗衣機個水泵都傻傻地, 成日排唔到水+怪聲, 好似唔夠力咁
但搞搞下又得左, 每次一排唔到就人手排
玩左幾次之後又得左
而家完全無事, 好神聲, 可能真係有D KICK 住係入邊, 洗洗下通左
附近無 鄉下地方
call左 要等2個星期
點先可以唔壞,已經磅過1轉得 1.5kg衫
樓上話E21 塞去水
好可能洗衫果陣有微粒
塞左喺Pump 入邊,搞到去唔到水

如果係咁,同重量無關,主因係用機不善
已經裝埋啲衫入洗衣袋洗
家陣無衫佢都排唔到水
便秘唔食野都係便秘
都話微粒之類
實際係咩 就要等師父拆解
What model?
Beko turkey, Midea china, Panasonic china or Panasonic Vietnam?
Panasonic野而家好撚垃圾,買過兩部電視,都係死Panel
微粒咁微都塞 咁無解無得避實壞ga wo...
平價野全部貼大陸牌好似
唔識分5000幾,算平定貴
香港版係國際版即係垃圾
日版就真係勁
5000咪係垃圾oem
原廠野至少10000樓上個d
電視?平

搵tcl代工好耐
但我見sony果堆都係咁上下價錢買咩牌子好
咁咩牌子好
三叔、sony、lg

買電視post頭版有推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞