黃世澤頭先條片話香港會鎖港

48 回覆
10 Like 24 Dislike
信你一成

鎖國就話,鎖港?CLS
佢好似係2021年話鎖港講到依家
23條立咗之後就鎖「一小撮人」囉
未必冚家鎖,鎖你一、兩個家庭成員,出入要睇分數,先俾機會你申請簽證。
重要可以隨時剪護照
咪鳩啦,2024年4月都嚟緊啦
根本有冇國安法有冇廿三條都可以咁做架啦
國安法同廿三條立之前大家夠最驚立法後「以言入罪」啦,佢咪搵返差不多成個世紀之前已經有既煽動罪嚟搞你囉

根本國家機器要搞你就係點都會搞到你鬼叫香港就係一個無民主無自由無法治既第三世界貧民窟
今日條底褲乜嘢色?
雖然黃世澤好鳩
但佢十幾年前已經講BNO遲早平權,會有citizenship
個時個個都話佢弱智、無可能、發夢都冇咁早
結果竟然俾佢講中咗
有時都唔敢太早話佢錯
我屌你啦,依家平權同佢講嘅平權完全兩樣嘢
咁都有credit. 你不如預言世界末日
黃世柒呢d 人仲生存到,黃尸狗係弱智既最好證明
講左幾年啦
果時話21年8月封關
封左未?
平權既意思係俾返個係英國居留同工作既權你
依家又要俾錢買visa又要過審查,仲要捱夠5年先有永居再加多年先考慮下俾你入籍做citizen既唔叫平權
依家5+1邊叫平權 咪撚戇鳩
你嗰啲咩家庭成員嚟?
係咪前幾年有份搞事?
佢哋唔識英國玩法,之前烏克蘭嗰d都係叫visa,真平權係bno無條件變bc,佢真係唔識,仲有之前歐盟時期笨老鼠事件,被19出文恥笑到全高登都知
鎖港有啲難
外匯管制、慢慢無免簽機會比較大
2019鎖到2024
幾時有平權過 而家係因為大革命英國先整個BNO visa 5+1 畀香港人,係撚平權咩
佢乜人都熱狗,勁支那人諗嘢模式,煩撚過閪,佢模式嚟嚟去去都係10分鐘,用6分鐘屌全世界人係熱狗,3分鐘講嘢語無倫次,毫無組織唔知佢up乜9,得1分鐘叫稍正常評論,好撚on9 兼嘥時間。佢都喺連登攞料9up呃view呃咖啡錢,乜9都冇做過,淨係識將HKWATCH 做嘅嘢當係自己功勞。成日扮忙但唔知佢做乜生意,但又好多時間拍YouTube,起底、投訴
咁講樓主
唔怪知你咁白痴睇世柒
伯母咪有份搞事囉臭閪蚑那賤蛆
爛牙佬又9up
爛牙粉 自由之子又出現
剪咗可唔可以補領
唔可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞