如果去到外國俾人叫你Go back to China,fucking Chinese 點回應佢好?

99 回覆
7 Like 38 Dislike
HK is not china

將中国護照改做bno就得
i diu le lo mo chow hi

u want do what seven??

if you want 1on1 ,u come

i fight,u,u know??

my power powerful

KO you,you sun of bitch
要搵幫手係隔離大叫
Dont touch her!
反駁隊又浪費一個account
仲有個情況,㩒住黎砌期間有差佬經過,會即噴野顏射㩒低上孖葉,唔知算唔算參考但重犯都係簽caution就算

脷伸:塔過
同十個本地白人講呢件事
如果10個過5個人都覺得你要go back咪go囉
如果唔係佢咪少眾
耐心同佢解釋香港呢個地方
當練下英文
佢唔想聽講到佢肯聽為止
雖然未預過
但如果預到睇下佢有冇想襲擊你既感覺
有就走啦
無咪睇下你想唔想同佢傾下計
sorry
i dont have回鄉卡
not from China, but fuck you
拎起部電話影住佢
I am sorry, I can't hear you clearly. do you mind saying it again?
你耐心講唔代表人地會聽
啱呀,同白卡佬博命真係博唔過
佢講得出句野都明顯唔係講道理既人
惡少少同佢講
好rude噉兇佢
近乎發癲噉鬧佢
令佢收聲
This is India. Our prime minister is Indian.
完全冇遇過 見親都係笑笑口 就算唔識都say hello good morning 之類 好友善

可能外國人識分支那人
呢啲傻9 user 就係等於樓主講果啲白卡一樣
asian 唔包喺racist 入面

I feel sorry you are saying that, I will concern my stay in this unfriendly place, thank for your advise.
認咗佢,同反省一下
咪講句sorry之後走囉 可以點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞