袋鼠自取25折大法

948 回覆
553 Like 43 Dislike
扑緊野
9成養狗
剩低係屋企人訓緊教
明明話買一送一,點解我揀兩份都係照收兩份錢?定係我揀一份,到時拎外賣佢會俾兩份?
買一送一係講緊外送指定菜式,你自取係無買一送一
唔好on 99走去間餐廳度問,你會7到一生難忘
唔怪得,受教了
呢期轉咗垃圾譚仔 唔抵屌
上轉有嘉寶
係無咩食 得譚仔同kfc 6折自取又無幾多間
說好的code呢
我調返轉,無落任何指示,佢就禁掛係門口走左去,連鐘都無禁一下
過左半個鐘我見咁耐都未到開個APP睇下話到左,再開門先見到佢掛左係度,凍撚曬
連續兩日袋鼠都遲成半粒鐘無補償
每晚10點至零晨4點Plus Gold會員嗌宵夜獨家全單5折^,非會員全單6折^^!

^優惠只適用於Plus會員的訂單。優惠有效期至2024年8月18日。優惠只適用於晚上10時至零晨3時59分。所有訂單須滿HK$150 (不連運費及服務費)方可使用
感謝巴打們
仲有冇袋鼠自取code
再食就脂肪肝末期
我係carosell見好多代購,真係用到,即係有好多code仲用緊

如果搵唔到,去搵代購都幾好
袋鼠自取30-10,食譚仔一流
Carousell賣code玩法係點?
如果我知道個code, 可以比幾個account add落去?
有近排又有得試用返會員
wewa個個$100日$20其實唔用wewa卡係咪都用到?定係用左其他卡佢會扣返錢?我有用wewa,但我好似未揀咩卡找蚊都用到個優惠咁
依家食三哥最平嘅自取係咪KeeTa 6拆,我見熊貓都係得返八折,有冇手足有code
有無code
食飯好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞