[Cheshire] CLC討論區(19) SUMMER KISS 之 車傻Photoshop大賽

1001 回覆
21 Like 5 Dislike

幾識玩
擋住哂呀肥最唔見得光個part

有冇人鍾意呢兩下wave
不過唔係個個電視台呢幕識take全景

最好zoom in阿丞啦
係咪?

唔係就係想睇全員wave唔係zoom其中一位

幾識玩

籮柚

不過唔係個個電視台呢萬識take全景

萬歲識D野

我次次都最留意依兩下
好正

幾識玩

籮柚

係腰呀...

幾識玩

籮柚

係腰呀...

分唔得清楚
唔係突出左個籮咩
見阿喪成日畫漫畫
唔知幾時可以整成動畫俾車傻睇
見阿喪成日畫漫畫
唔知幾時可以整成動畫俾車傻睇

用依個方式呈現칯日常
其實唔錯嘅
佢地想年末有單獨舞台嘛

不過睇怕今年連舊年咁樣5,6隊一齊都冇份了
頂住呀車傻

萬歲識D野

我次次都最留意依兩下
好正

啊B都係跳得好硬

萬歲識D野

我次次都最留意依兩下
好正

啊B都係跳得好硬

其實阿b不嬲跳舞都...
硬係唔多自然

呢張圖...
好似人地結婚擺酒臨散場有人飲醉酒衝上台咁

呢張圖...
好似人地結婚擺酒臨散場有人飲醉酒衝上台咁

無啦啦響Twitter又睇到返160821 CLC Flea market啲飯拍
mission clear........... 我諗我呢一世都無機會睇到
無啦啦響Twitter又睇到返160821 CLC Flea market啲飯拍
mission clear........... 我諗我呢一世都無機會睇到

有冇link

有冇link

Clc sg 有retweet

有冇link

Clc sg 有retweet

係clc international....
https://twitter.com/clcheart_/status/900368418712551425
佢地想年末有單獨舞台嘛

不過睇怕今年連舊年咁樣5,6隊一齊都冇份了

出道咁耐都冇獨特賣點

今晚一齊問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞