英國內政部再修訂BNO簽證門檻 居英港人組織歡迎

12 回覆
10 Like 2 Dislike
https://www.am730.com.hk/%E6%9C%AC%E5%9C%B0/%E8%8B%B1%E5%9C%8B%E5%85%A7%E6%94%BF%E9%83%A8%E5%86%8D%E4%BF%AE%E8%A8%82bno%E7%B0%BD%E8%AD%89%E9%96%80%E6%AA%BB-%E5%B1%85%E8%8B%B1%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E7%B5%84%E7%B9%94%E6%AD%A1%E8%BF%8E/437802

父母曾經有BNO,子女都可以申請BNO

窮撚重可以申請公共援助

中門大開,大家都明白,去到做廉價勞工,加重稅

你會點選? 有自由既侍應 定留港?
以當年英國情報網能力,應該早已經知道邊啲係牛鬼蛇神
知道中共係班咩人
呢道班連登仔咪又係做侍應 看更 地產 保險
然後跟老母住公屋
講親舉報公屋 加佢地租或者加佢地責任都一大堆負評
梗係拎埋個鍵盤vpn移民啦
祖國🙏
如果包埋97前果批就真係德政
算啦, 會逃離柏林圍牆嘅人, 就算乞食都會去
好多大陸人都去美墨邊境偷渡

唔會嘅, 就算幾萬億身家都唔會, 有啲人成日話搵多幾年先

bno可以申請英國低收入津貼(同普通英國公民一樣嘅福利, 一樣都唔會有人去英國)
有咩用
改變唔到歷史
BNO Visa 唔係BNO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞