有無人有玩黃金/外匯/CFD/EA/Prop firm? (24)及早離去,月供美股,遲早會贏!

931 回覆
4 Like 2 Dislike
我唔介意連你個account 去trade copier到 真心係想賣嚟交學費

自貼下先 100K copy 過去 50K 都叫copy trading
本身問咗ok 出金又唔俾出
Ok 跟
咁你唔轉第2間prop firm
點可以connect 到你個account?但今個禮拜太多data 淨係set 咗 禮拜一,二,四開ea,但佢唔一定每日都有trade
冇錢買第二間因為一開頭我買2個50K 得500u profit 佢就有出 俾佢呃咗買多個100K
正路就一日一個trade
用左幾個月, 唔爆果時好正。
但一定爆
有冇用tmgm 佢可以copy 其他人嘅ac
雖然scam味濃 但我願意幫大家以身試險
Damn冇 之前有諗過用但最後用vantage🙏🏻有冇account number and pw? btw 1lot 金要預返1140u stop loss 咁計返0.01就要留預返11.4u
真心唔scam 純粹真係要交錢先賣 我都有幫人做account management 用呢個bot
呢d等大哥做啦佢係ea不死鳥
但真係講句唔一定日日都有trade🙏🏻🙏🏻🙏🏻
有咩都要
直接上架mql5等我bt下
有個myfxbook o唔ok 一個鐘前搞 mql5未搞
link呢真係勁嘅點解唔自己真account用
有咩都po 晒上嚟 等大哥過目
最好附上少量j 圖
賺夠想俾啲你賺
實係咁啦
Po自己條撚(118)
https://lih.kg/3594521
即係幾錢
真account 得幾百u
我想儲夠5Ku 就開1.5~3lot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞