[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(68) 0319Kura姐姐生日粗卡!ON-OFF回憶錄通伴值得擁有

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
係 一葉姐姐要好好保護牙女
牙葉一拳一件狗公啦
演員同idol級數唔同係咩意思?
係咪指演員地位高啲?
係 演藝圈vs娛樂圈
illit第一首歌都同NJ差好遠
幾日冇入嚟一入嚟就嚇親小妹
ditto第一次聽已經覺得唔錯
聽多兩三次就覺得好正
節奏輕快好易入腦

illit首 magnetic成首都麻麻地 啲舞又唔係咁好睇
有幾下都幾似fim寶嘅Easy
啲成員又冇nj咁靚同可愛
唔知佢地定位係點
其實我都唔係好明點解係咁出女團
雖然話係唔同嘅子公司,但依家市場都已經俾四代同bp,tw分晒啦
我都唔明點解HYBE要喺NJ人氣如日中天嘅時候出隊A貨NJ去搶NJ嘅市場份額, 除非HYBE從來都冇當過NJ係自己嘅親生女啦
係個制作人無當自己係 HYBE 架人
唔覺新團可以搶到NJ市場
我諗連YG隊BM都打唔贏
如果未有HYPE之前佢都創造到新牛就勁,唔係大公司透支啲錢畀佢,條路邊有咁順利,明明我哋係方pd 制作,都仲要畀佢搶晒廠牌啲staff,仲要無份叫防彈師妹,雖然呢個稱號都唔係咁易受得起
咪又係自己公司 最近出咗業績,我哋同新牛賺咁多,都要分啲出去填氹。每出一隊新團都當試新路綫,有錢真係大晒挨到防彈退伍就fatfat
illit 感覺好小本經營,但一出道就 weverse con kcon jp ,HYBE 就係有呢D資源比佢去搵餐晏仔,又吹佢唔脹,不過連登慣例出道唔爆就=霉
好彩fim寶都爭氣
2024繼續衝
無意中係yt見到大觸畫車汪 分享下
https://youtu.be/IFNvHe475GU?si=nCenI8zbD7dgsclv
房pd ig唯獨冇同NJ合照過
女團Fim寶、fromis_9同之前嗰個咩Dream academy都有
ILLIT同TWS可能太新未有 其他團都有
漏咗Boynextdoor都冇 男團唔太熟
個市場唔係俾4代團分勻咁滯咩
4代展開都冇幾年
咁快又想開新一代
一路都睇好佢地
叻女黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞