周殷廷演唱會 《WHO IS YAN TING LIVE 2024》

706 回覆
164 Like 92 Dislike
排左成個鐘
跟本入唔撚到去
我見係樓上最近台嘅480,試一次睇下所以唔再刷
做得歌手都係想紅
何況今次係佢第二次機會,唔好好把握/宣傳咁有咩意思https://www.youtube.com/watch?v=c8WvOGFnJec
我反而唔係咁睇,
我自己都中意JFFT ,
但老實講,我覺得YT似係怕賣唔哂啲飛,
利用JFFT班鐵粉包一包底,
銷情點閪都閪唔哂先,
因為明知JFFT班鐵粉知道有JFFT份實會狗衝。

我自己都中意JFFT,雖然呢啲情況互助互利,增加大家曝光率,JFFT登上舞台,愈黎愈紅,我當然開心,但個個有目的咁痴埋JFFT度,利用JFFT托高自己,我唔中意見到咁。

個個見JFFT呢期紅就痴埋黎,YT係咁,早排光B又係,開個演唱會,光B撚有後生仔識咩,班廢老又坐唔滿個紅館,又想搵人埋單,咪請個果排紅既,吸到年輕人既JFFT囉,最後咪計劃通,商業社會係咁功利。

JFFT班鐵粉撬就撬唔走架啦,不過個個想黎分一杯羹,撈下游水啫。
冇既,JFFT嘛,Just for Fun,
見到四子玩得開心Enjoy就足夠了。

話雖如此,我冇諗住入場睇,因為我唔中意盲撐,唔中意JFFT比人利用,果啲人正正因為知道JFFT班鐵粉實盲撐,盲頭烏蠅咁衝,先會痴埋黎。講真,JFFT原創既,自己搞既,無論係歌謠祭定年宵,我都會大大力支持。但呢啲撈游水既牛鬼蛇神,不了!

如果你有心機睇哂,又係JFFT既忠粉,你好好諗下應該點繼續支持JFFT吧,支持既方法有好多種。

睇左台都有成10年。
年宵都去左4年。
網絡孤島有網絡孤島既好,
起碼係一片與世無爭既淨土,一個烏托邦。
電腦頭一粒鐘好地地load, 宜家不斷access denied
一AccessDenied連10秒都排唔到
grass_horse98
我又唔係咁睇,其他人都可以話痴
用JFFT宣傳1次2次可以話係痴,但長駐既就肯定係老友啦
講誇張D,喺娛樂圈有幾多人冇咁功利只係停留喺鏡頭前呀
當然你都可以話得浪漫化左佢地段關係既
https://t.me/Andmires

又入到 得返8分鐘 有冇巴打要 原價貴$100 一張車馬費
老實講開始見到佢就覺得有啲反感
之前未有咁多人識嗰陣得閒出黎唱下歌咪覺得幾好幾靚仔囉
宜家成撚日都見到佢,望耐啲覺得佢好撚似馬臉
加上群埋JFFT到,JFFT班人啲咀臉真係好黑人憎
YT當jfft真兄弟
YT寧願無觀眾去都會請佢哋上台
我反而唔係咁睇,
我自己都中意JFFT ,
但老實講,我覺得YT似係怕賣唔哂啲飛,
利用JFFT班鐵粉包一包底,
銷情點閪都閪唔哂先,
因為明知JFFT班鐵粉知道有JFFT份實會狗衝。

我自己都中意JFFT,雖然呢啲情況互助互利,增加大家曝光率,JFFT登上舞台,愈黎愈紅,我當然開心,但個個有目的咁痴埋JFFT度,利用JFFT托高自己,我唔中意見到咁。

個個見JFFT呢期紅就痴埋黎,YT係咁,早排光B又係,開個演唱會,光B撚有後生仔識咩,班廢老又坐唔滿個紅館,又想搵人埋單,咪請個果排紅既,吸到年輕人既JFFT囉,最後咪計劃通,商業社會係咁功利。

JFFT班鐵粉撬就撬唔走架啦,不過個個想黎分一杯羹,撈下游水啫。
冇既,JFFT嘛,Just for Fun,
見到四子玩得開心Enjoy就足夠了。

話雖如此,我冇諗住入場睇,因為我唔中意盲撐,唔中意JFFT比人利用,果啲人正正因為知道JFFT班鐵粉實盲撐,盲頭烏蠅咁衝,先會痴埋黎。講真,JFFT原創既,自己搞既,無論係歌謠祭定年宵,我都會大大力支持。但呢啲撈游水既牛鬼蛇神,不了!

如果你有心機睇哂,又係JFFT既忠粉,你好好諗下應該點繼續支持JFFT吧,支持既方法有好多種。

睇左台都有成10年。
年宵都去左4年。
網絡孤島有網絡孤島既好,
起碼係一片與世無爭既淨土,一個烏托邦。
我又唔係咁睇,其他人都可以話痴
用JFFT宣傳1次2次可以話係痴,但長駐既就肯定係老友啦
講誇張D,喺娛樂圈有幾多人冇咁功利只係停留喺鏡頭前呀
當然你都可以話浪漫化左佢地段關係既
支持咪支持,唔支持咪唔支持
講到YT淨係識借JFFT上位咁
如果你真係JFFT忠粉,唔通冇見到JFFT都透過YT多咗曝光?
你似係只係見到自己想見到嘅嘢多啲
等左咁耐都味入到係咪正常
買到2張
大哥
Those who once starved with me will always eat at the same table with me.

If they dont understand JFFT were the first ones who rooted for me, then its okay that they dont come.

邊個artist 會係賣飛前幾分鐘講啲咁嘅嘢
1380賣哂
放Yanting 880 四連
Section 3*1

非原價

要嘅留tg
load得好順暢
讀心神探
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞