有乜仆街過一聽電話就嗶一聲, 再收線既Cold Call(21157676)

181 回覆
386 Like 3 Dislike
試過24字頭打黎,揸緊車悶悶地
佢一開聲我就大嗌
唔好再打黎呀屌你老味!!
之後即刻收線
過兩秒就有個唔同尾數既電話打黎
接左,大家都唔出聲
之後我問:點呀?
佢:冇,睇下你係咪有病啫
就即刻cut返我線

貼個兩個電話號碼出黎我幫你手
有個電話成日用唔顯示電話號碼打黎玩我屋企電話
打黎係咁問我做乜打比佢
有時凌晨打黎
玩左兩個月
大家有冇計幫下小弟

你應該係ios user
解決方法係買多部cheap android機同電話卡,之後裝whoscall 同小熊來電飛線過去過濾d無來電顯示電話

唔想買多部機就開勿擾模式
wtf,岩岩睇完個post就收到
之後打過去cut返佢線

岩岩打左廿幾次上去扮大眾銀行,一輪咀講番一樣既野,乜低息貸款個d,煩到佢地閪咁
有個聽左我唔止一次,
我:有無資金需要
佢:無需要呀,你唔係第一次打黎啦
我:我都無需要呀,你地又係咁打黎?
佢:如果真係無需要,幫你delete番
我:好唔講哂

唔知有無用,不過心情舒服哂

玩廣告電話先決條件係千其唔好屌佢,而係要扮有興趣咁玩佢先正
我次次都話有興趣,之後話去拎月結單叫佢等陣,好多白痴都真係等我幾分鐘比我嘥佢時間
如果係美容就話有興趣,之後約佢收舖時間89點鐘再放佢飛機,放鳩佢幾次飛機之後屌鳩佢再block佢
打返去cold call Center sell 野有得諗
玩廣告電話先決條件係千其唔好屌佢,而係要扮有興趣咁玩佢先正
我次次都話有興趣,之後話去拎月結單叫佢等陣,好多白痴都真係等我幾分鐘比我嘥佢時間
如果係美容就話有興趣,之後約佢收舖時間89點鐘再放佢飛機,放鳩佢幾次飛機之後屌鳩佢再block佢

半個鐘前收到
今朝睇完呢個post 啱啱收到 想問個電話號碼做咩咁熟 原來係呢個post見過
真係煩到仆街 聽都廢撚事 一嘢cut咗線
有無辦法可以撚鳩佢地
我都收到
過幾日應該有好多colcall狗打俾你sell野

好彩頭先冇聽

佢打一次比我, 我打夠100次比佢, 佢老母!

我都試過
打過嚟hi跟手收線,激到連續打咗百幾次比佢哋
每次都係一聽就cut返佢線
最後一次話未有用戶登記
啱啱收到
睇呢個post時心諗又會咁啱,個個都收到個時,突然間就電話響,屌你我都即刻收到

呢個post有咩魔力係度?

岩岩都收到
上次做緊野又係咁 最後火火地不停用檯頭電話瘋狂打去屌佢 最後佢驚到搵經理嚟聽

我照屌屌到佢收線 我在用公司另一個位電話打去在屌
你班撚樣收皮啦
之前叫你地一人一信建議立法無人理我
而家自己係到on99打電話
抵你地比cold call狗一日十幾call

一齊欖炒你吹撚漲呀
岩岩收到
兩個鐘前收到
兩個鐘前收到

半個鐘前收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞