iPhone 8 Dummy機

82 回覆
23 Like 11 Dislike
你地點解咁遲先收到

你間公司一係好蚊型,一係好垃圾

youtuber 半個月前都陸續出晒片

...

M記已經流出過正面,鐵一般既事實

咁柒好咩

一樣大賣
發售後一年,大家睇慣左個樣就會覺得靚,之後AN機又跟.之後就無人屌

On9仔,S8同G6一早無咗實體home button喇

利申iphone用家
發售後一年,大家睇慣左個樣就會覺得靚,之後AN機又跟.之後就無人屌

On9仔,S8同G6一早無咗實體home button喇

利申iphone用家

講抄佢成個樣啊弱智
你地點解咁遲先收到

你間公司一係好蚊型,一係好垃圾

youtuber 半個月前都陸續出晒片

好勁呀巴打你
無左香港大陸成班人幫你掃貨
次次都話柒,次次都大賣嫁啦 ifan
背面都還好 側邊真係好柒 尤其玫瑰金同銀色 閃令令老翻味濃 得黑色接受到
講真s8 靚好多
Old news wor c hing
年經:IPHONE已死
得罪講句樓上咁多位一出咪又係狗衝

唔知邊個抄邊個
個機頂
呢個啱 的確有好多嘢睇慣左之後就慢慢接受佢
連登呢d 少眾,主流姐係大賣啦,攬住se 過世既連登仔
其實點解個個都叫呢部做iPhone8 明明下一部應該叫iPhone7s 呢部叫iPhone 7S Pro 合理好多

一早講左叫iPhone X

個個視而不見,連科技媒體都係咁,好低汁
其實點解個個都叫呢部做iPhone8 明明下一部應該叫iPhone7s 呢部叫iPhone 7S Pro 合理好多

source?

source?

X係羅馬數字10嘅數值
X=10
呢個啱 的確有好多嘢睇慣左之後就慢慢接受佢

Iphone7果陣夠話得雙鏡頭冇3.5MM
D人咪一樣換 出果時自然唔覺唔覺架啦

source?

我覺得會叫 iPhone Edition
又燈

source?

X係羅馬數字10嘅數值
X=10

所以?
正式宣佈咗未?
source呢?

source?

X係羅馬數字10嘅數值
X=10

所以?
正式宣佈咗未?
source呢?

唔好咁緊張先
我諗apple都想個名夠簡約夠易記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞