諗番轉頭 好彩 Day 最後無入到 Lollytalk

69 回覆
137 Like 34 Dislike

做人阿嫂都可以係處
唔想 Day 入一開始就唔會搵埋 Day 拍片啦
閪都屌埋 係咪真拍拖都唔重要啦
咁好難超越day
前女友因為佢自殺wo
你心地唔好
呢句嘢同試當真係古天樂做背後金主嘅冇分別

古天樂大把課金project
呢個世界大把非獨立組合

你只不過係表達緊

「成功跑到出嚟嘅 一定有後台」
不過呢個思維就展現咗你人生格局
點賣法 賣咗啲咩出嚟
賣係要得到翻一啲嘢先叫賣喎

至於背後講人係事實
但如果你覺得輸咗比賽發下牢騷係有問題
咁我都尊重你嘅
經過呢兩日
驗證到真的假不了 假的真不了呢個道理
又一隻修狗的信徒
佢入咗LT就唔會有呢d新聞
頭先打錯字
人地無證據已經好慘
咁先岩
因人(身份/利益/立場)廢言
逃避嚟講 幾好用
咪勁可愛
大佬好幸福
咁係邊間姐 我真心想知佢地金主
我就聽開「錢唔係萬能,但無左錢就萬萬不能」、「No Money No Talk」長大ga。好心游狗你啦,其實有無金主有咩所謂,咁撚介意、依d心態先會限制你視野

首先,有金主唔代表做得掂或者會成功,但無金主就梗定做唔到你心目中想做的事。真係好撚簡單的道理。好似你金主Jimmy仔咁(okok,唔鍾意叫古天樂做主呀嘛,咁叫jimmy仔囉),佢套白日之下,搵左好多投資方,都無人肯投資。喂,屌你,你老闆都要搵「所謂」的金主黎開戲呀,其實有投資方有咩所謂,因為有投資方係基本啦,金主只係大小小的投資方咋嘛,你介意做乜鳩jimmy仔話最後得劉鑾雄慈善基金肯投資,我自己估啦,甘比係基層出身,好關注基層,你套白日之下講弱勢,佢會好想幫你jimmy仔。咁唔通我地又會笑白日之下咩有投資方有乜咁出奇?

講開大劉,佢個仔咪人辦!即游狗你個宿敵呀劉公子財雄勢大,佢自己本身就係金主啦,但代表到d咩先?咪又係碌柒咁。佢以前仲年輕,扮哂青年人,參加咩青年事務委員會,扮撚哂野咁,海洋公園主席咪又係做到碌柒咁,劉公子仲威啦,有成個政府即全部納稅人做金主呀,海洋公園咪又係碌柒,搞咩瑜珈山行,屌笑死人咩,劉公子夠有金主啦,做到成碌柒咁依家劉公子醒啦,終於覺悟,唔再扮青年,唔再指點江山,跟女朋友去玩下極限,行山玩水,安心做返個二世定三世祖咪幾好,放低形象包袱。

依家你游狗就陷入左你宿敵幾年前的狀態唔想被人睇死,我明ga,咪同劉公子果陣一樣囉,唔想被佢老豆睇死嘛,咪做「公益」囉,佢老豆醒呀,搵政府黎做金主,唔洗輸死自己d錢游狗你再唔改個心態,就會步劉公子後塵,仲好意思係度笑鳩人,話咩限制視野眼界,顧撚掂你自己先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞