「成功雞」36歲港姐陳庭欣搭上富豪由公屋搬豪宅!!

43 回覆
1 Like 8 Dislike
現年36歲的港姐冠軍陳庭欣(Toby)自從與坐擁10億身家的彩豐行老闆楊振源(Benny)拍拖,即升呢更搬入九肚山洋房,不時大曬豪宅。面對女性緣極旺的Benny,陳庭欣多次選擇出面為男友解畫澄清,絕對是100分女友!而與Benny拍拖以來,公屋出身的陳庭欣行頭亦大躍進,更不時會曬出Hermès手袋,十足貴婦!

身為10億女友,陳庭欣日前出席一個展覽就動用價值約12萬港幣的Hermès Birkin手袋現身!而之前她亦曾曬出近22萬的22萬的Hermès Mini Kelly、近12萬的Hermès Constance和近廿萬Hermès Birkin手袋。
Benny曾有一段婚姻,與前妻育有2個兒子,2020年曾被捲入TVB藝人謝可逸同方潔盈(Jathy)的桃色風波,當時陳庭欣表示對男友十分信任。 但之後Benny又同女友陳庭欣的好朋友蔡佩賢傳出緋聞,傳蔡佩賢經常出入楊振源名下的酒吧,陳庭欣亦力撐男友,更指聽聞蔡佩賢係「唔正經嘅女仔」,自言已無再聯絡對方。

佢有本事飛走既咪唔撐男朋友囉
女人仔飛?飛得去邊?
你個名同佢有關?
條仔當佢雞
陳庭欣真係好撚柒樣衰 仲要藍到仆街
36歲的港姐冠軍
點搞呀 好屌 都屌唔到幾耐
人地又已經有仔女 佢點捉住人呀
我咁有錢既話 仲有能力屌到西
都周圍食女啦
唔好侮辱我個欣欣
個陣彩豐行太子同緊Ruby (周永痕前度)一齊 ,然後個Ruby出post話無諗過自己有日會捉姦在床,無幾耐陳庭欣就高調曬條仔,原來陳庭欣就係被捉姦果個
拔萃有個大仆街
10億身家的彩豐行老闆楊振源

女人錢咁好搵
鐵血戰士陳庭欣
佢個水滴奶好正
錢一早比都比前妻仔女啦,呢啲雞陪佢玩到幾多年丫
啲袋都係二三手,用落架啦,貪極咪幾十萬
2個都係雞啦
條仔同佢一齊都係攞曝光率,屌明星喎
玩幾年咪走,同佢一齊嗰陣時都幾條女啦
為左錢,條仔偷食佢都要忍架啦
所以點解而家啲港女不修邊幅
又唔減肥
而家一般樣都可以嫁入豪門
點解仲要keep?
可能諗住精誠所致
會同佢結婚比機會佢分身家掛
始終無個名份分身家
根本條友就唔會結婚
呢啲貪錢雞,出身又賤,搵鬼要咩
女友囉
玩下架啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞